A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Megmagyarázták, miért kell máris 58 autót bérelni Paks II.-nek

via HVG

2018. január 31. 11:43 | 0 hozzászólás

Süli János tárca nélküli miniszter szerint a szerződésben 88 jármű bérlése szerepel lehetőségként, de ekkora mennyiséget nem kötelesek és nem is akarnak lehívni.

Az MSZP-s Mesterházy Attila rákérdezett írásban Süli János tárca nélküli miniszternél, hogy milyen típusú és felszereltségű autókat tartalmaz a Paks II.-nek bérelt flotta, illetve mi indokolja majdnem 90 gépkocsi bérlését, üzemeltetését, ha az MVM Paks II. Zrt. igazgatósága, felügyelőbizottsága és a menedzsment összlétszáma sem éri el a 25 főt.

Süli János azt válaszolta, hogy a Paks II. Zrt. most összesen 47 dolgozónak biztosít céges járművet. A nagyon hivatalos megfogalmazás szerint ezek „a társaság telephelyei és partnerei, hatóságok székhelyei közötti napi munkavégzéshez kapcsolódó utazást hivatottak szolgálni”.

A bérleti és üzemeltetési keretmegállapodásban maximális mennyiségként 88 járművet jelöltek meg. Ebben van a nem vezetők munkájához szükséges, úgynevezett „kulcsos autó”, vállalati mikrobusz, valamint úgynevezett pick-up. Utóbbiakat terepmunkához bérlik majd később.

Tovább...


A cikk eredetije: Megmagyarázták, miért kell máris 58 autót bérelni Paks II.-nek


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges