A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Megérkezett Orbán válasza Soros György cáfolatára – ebben a levélben nem lesz köszönet!

via Pesti Bulvár

2017. november 21. 11:29 | 2 hozzászólás

Soros György tételesen cáfolta a magyar kormány által kiadott nemzeti konzultáció pontjait. Mint az várható volt, nem tartott sokáig, hogy Orbán válaszoljon a leírtakra. Következzen hát Orbán Viktor válasza Soros György állításaira. (A reakció természetesen fiktív(!), de úgy gondoljuk, megállná a helyét a valóságban is.)

Soros a következő nyilatkozatot küldte a 168 órának:  „miközben Magyarország egészségügyi és oktatási rendszere aggasztó állapotban van, és a korrupció mindent áthat, a jelenlegi kormány külső ellenséget kreál, hogy ezekről a problémákról elvonja állampolgárai figyelmét. A kormány Soros Györgyöt választotta ki erre a célra, és nagyszabású Soros-ellenes médiaháborút indított, amelynek költsége több tízmillió euróra rúg az adófizetők pénzéből, felszítja az iszlámellenes hangulatot, és olyan antiszemita szófordulatokat használ, amelyek az 1930-as éveket idézik”

Orbán: Soros György aljas módon próbálja félrevezetni a magyarokat, amikor az egészségügy és oktatás rossz állapotáról beszél. Az igazság az általa állítottakkal szemben az, hogy soha nem volt még oly kiemelkedő az oktatás, mint most és soha nem volt még az egészségügy ilyen jó állapotban, mint manapság. Kórházak százait húztuk fel az országban, de mivel legnagyobb erényünk a szerénység, ezért nem vertük ezt nagy dobra és különben is a Soros György által pénzelt sajtóorgánumok festenek csak szörnyű képet a kórházak s az oktatási rendszer állapotáról. A liberális birodalom célja, hogy teljesen tönkretegyenek mindent, amit mi felépítettük. Szóval, ha nem látják az emberek, hogy mennyit segítünk folyamatosan, az csakis Soros hibája és különben is: MIGRÁNS-VESZÉLY!

Tovább...


A cikk eredetije: Megérkezett Orbán válasza Soros György cáfolatára – ebben a levélben nem lesz köszönet!


Hozzászólások

Kataaa képe

Kataaa
1 éve

Mindegy ki vagy  kik állnak  Soros György  mögött, de amit  Orbán állít, mind hazugság. Az egészségügy  dögrováson, az oktatási politika szintén. A  sziciálpolitikáról ne is beszéljünk, vagy éppen a munkabérekről, az  esélyegyenlősségről. Ami  jól működött, azt  hazavágták. Ami  itt  jól működik az a  kizsákmányolás, stb.


adam_ik
1 éve

Előbb-utóbb majd országunk nagyjai is kimondják, amit már mindenki tud de nyíltan még nem merik kimondani :  hogy tulajdonképpen kik állnak Soros György mögött , vagy másképp mondva kinek a megbízását teljesíti Soros? Találtam itt a kapcsolaton két régi hozzászólást.

2017. április 21. Jogsértésből jeles a kormány ; Népszava Online

" . . . Az EU már úgyis dögrováson van. Még pár millió bevándorló az elmaradott térségekből megadja neki a kegyelemdöfést. A CIA főnöke jelentheti az elnöknek , hogy egy veszélyes vetélytárs kiiktatva. . . "

2017. április 28. Orbán csak sorosozásra volt képes az ER-ben ; Ténytár blog

" . . . a CIA keveri a barna  anyagot. Nem is a háttérben , hanem alig titkoltan. Mivel a kongresszustól azért mégsem kérhetnek nyíltan pénzt a különféle felforgató tevékenységükhöz , hát sorost hozzásegítik egy kis pénz szerzéshez. A CIA információkkal látja el sorost arról , hogy mikor mit kell vásárolni / eladnia. Néha besegítenek egy kis dezinformációval , szándékosan előidéznek árfolyam esést , bankcsődöt , kötvény bedőlést . . . stb. A spekulációk nyereségével pedig soros támogat mindenféle zavarkeltést. ( Csak emlékeztetőül : a Nicaragua-i kontrákat drogüzletből származó pénzből támogatták anno.) Ezek a felforgatások - zavarkeltések valahogyan mindig az USA érdkeit szolgálják . . . "