A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Még százmillióval több pénzünkbe fog kerülni, hogy Orbán jól érezze magát a Várban

via 168 Óra Online

2017. október 11. 09:38 | 1 hozzászólás

Most úgy tűnik, hogy 233 millió helyett 350 millióba fog kerülni az épület felújításához kapcsolódó teljes körű, minden szakágra kiterjedő tervellenőrzés és műszaki ellenőrzés. És ez csak a harmada a bútor- és műtárgyvásárlásra szánt pénznek.

Újra módosították az erről szóló szerződést, 233 helyett már 350 millió forintba kerül az Orbán Viktor új hivatalának szánt karmelita kolostor felújításának műszaki ellenőrzése a Várban – adta hírül a Magyar Nemzet. A lap cikke szerint az ÉMI Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs Nonprofit Kft.-vel kötött szerződés – amelyet utoljára szeptember 30-án írtak át – a felújításához kapcsolódó teljes körű, minden szakágra kiterjedő tervellenőrzésről és műszaki ellenőrzésről szól.

A szerződést május óta négyszer módosították. Akkor még arról szóltak a hírek, hogy a Miniszterelnökség budavári elhelyezéséhez szükséges 3D-modellezéssel készített belsőépítészeti tervezési feladatokat 170 millió forintért végzi el a Hamburg C Kft. A cég március 2-án kezdte meg a munkát, amelyet 2018. február 15-ig kell befejeznie.

Tovább...


A cikk eredetije: Még százmillióval több pénzünkbe fog kerülni, hogy Orbán jól érezze magát a Várban


Hozzászólások

ZSADIzene képe

ZSADIzene
1 éve

"Most úgy tűnik, hogy 233 millió helyett 350 millióba fog kerülni az épület felújításához kapcsolódó teljes körű, minden szakágra kiterjedő tervellenőrzés és műszaki ellenőrzés. És ez csak a harmada a bútor- és műtárgyvásárlásra szánt pénznek."

Az aszongya, hogy aszongya:
350 millaszor 3 = 1050 milla, vagyis egymilliárdnál is TÖBB!
Mit vagytok úgy oda azzal a százezres többletkiadássaaal?!
LESZ EZ MÉG TÖBB IS! ;O)

Különbenis!
Lehet, hogy mire elkészül - ugyanis MINDIG szoktak csúszni az átadási időpontok, lásd: Budapest-Esztergomi vasútvonal felújítása!!!
Tehát én nagyon remélem, hogy abba a csodaépületbe már nem is ő fog beköltözni, hehehe! 

Hogy ki, azt még nem tudja Köbüki se!:DDD

http://puzzle-net.hu/kepek/kepek161/20120218214038-106043.jpg
A Mézga család kalandjai - Köbüki, a XXX. századbeli rokon...