A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Már több nyelven blokkolják az oldalakat

via Világgazdaság Online

2014. augusztus 18. 09:04 | 0 hozzászólás

Eddig csak a magyar és angol nyelvű illegális online fogadási oldalakat blokkoltak a hatóságok, de már hoztak hozzáférhetetlenné tételt elrendelő határozatot például orosz és görög nyelvűekre is

„Tájékoztatjuk a felhasználót, hogy a jelen honlapon közzétett tartalom, mint elektronikus hírközlő hálózat útján közzétett adat ideiglenes hozzáférhetetlenné tételét a Nemzeti Adó- és Vámhivatal 90 napos időtartamra elrendelte.” – egyre több online fogadási oldalon ezzel a szöveggel találkozhatnak az ügyfelek.

Konkrétan eddig nyolc holnapot blokkoltak, de hamarosan tovább bővülhet a lista, ugyanis újabb nagy lendületet vett a Szerencsejáték Felügyelet blokkolási hulláma. Letiltották a sportingbet orosz, cseh, dán, görög és ciprusi aloldalát, de cég játékai még számos nyelven (német, finn, spanyol, olasz, lengyel, román, norvég) változatlanul elérhetők, így még számtalan tiltó határozatra lehet számítani. „Ennek az egésznek így nem sok értelme van. Az alapvető hibát a törvényhozó követte el, amikor a választási hadjáratban ezt a kínos szerencsejátékos témát hosszú hónapokra a szőnyeg alá söpörték, így nem lett időben megalkotva és az EU-val elfogadtatva annak a törvénynek a végrehajtási rendelete, amely a külföldi cégek liszensz-szerzését szabályozná” – írta a Fortunaweb.com.

Tovább....


A cikk eredetije: Már több nyelven blokkolják az oldalakat


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges