A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Már a letelepedési kötvényeket firtató kérdést is visszadobta Kövér László

via HVG

2017. augusztus 1. 10:54 | 0 hozzászólás

Rogán Antalék helyett Kövér László házelnökként maga dobta vissza egy képviselő írásbeli kérdéseit.

A Rogán Antal vezette Miniszterelnöki Kabinetiroda helyett maga Kövér László házelnök válaszolt az MSZP-ből kilépett Demeter Márta letelepedési kötvényekkel kapcsolatos kérdéseire - úgy, hogy visszautasította azokat.

A már függetlenként a parlamentben ülő képviselő hat írásbeli kérdést intézett a Miniszterlenöki Kabinetirodához a letelepdési kötvényekkel kapcsolatban, de a hatból négyet Kövér László házelnök visszautasított arra hivatkozva, hogy

Dömötör Csaba államtitkár úr jelezte, hogy a „Kérdések a letelepedési kötvény konstrukcióval kapcsolatban” címmel, K/16667. számon a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszterhez címzett írásbeli kérdésében foglaltak megválaszolása nem tartozik kormányzati  feladatkörbe, ezért kérte a kérdés visszautasítását.

Magyarul a Rogán-minisztérium egyszerűen nem volt hajlandó válaszolni a kérdésekre, ami egyébként nem újdonság, de korábban legalább maga Dömötör Csaba vette a fáradságot, hogy úgy válaszoljon a kényes kérdéseket firtató képviselőknek, hogy igazából nem is válaszol.

Tovább...


A cikk eredetije: Már a letelepedési kötvényeket firtató kérdést is visszadobta Kövér László


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges