A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Maffia-módszerekkel kampányolnak a Fidesz érdekében Józsefvárosban

via Hírhugó

2018. június 24. 11:43 | 0 hozzászólás

"...elgondolkodtató, hogy az agyon-térfigyelő-kamerázott kerületben hogy lehet úgy végrehajtani egy ilyen akciót, hogy a rendőrség ne akadályozza meg a rongálást."

Időközi polgármester választás lesz Józsefvárosban. A tét nem kicsi: ki folytassa a kerület irányítását az inkább a parlamentet választó Kocsis Máté lemondott polgármester után

Az összes demokratikus ellenzéki párt egyként állt be a független polgármester- jelölt Győri Péter mögé és a Jobbik sem indít polgármester jelöltet a józsefvárosi időközi választáson.

A július 8-án kb 2 hét múlva tartandó választáson a tét nem kicsi, ki folytassa tovább a kerület irányítását. Így nem véletlen, hogy a Fidesz érdekében igazi klasszikus maffia módszerek kerülhetek bevetésre.

Ugyanis a komolyan esélyes Győri Péter plakátját kerület szerte politikai üzenet nélkül fekete festék szóróval rongálták meg. Mivel két érdemben esélyes jelölt indul a választáson az akció egyértelműen a Fidesz érdekében történhetett.

Tipikus maffia-módszer ez. Szicílián alkalmaznak ilyen eszközöket azokkal az éttermekkel akik nem hajlandóak védelmi pénzt fizetni. Először csak szóban, aztán tettekben is igyekeznek a makacskodókat meggyőzni.

Ott is gyakori, hogy üzenet nélkül összefúják a fizetni nem hajlandó kirakatát, elég ha ő tudja, miért történt a dolog. Elképesztően ijesztő, hogy idáig süllyedt a jobboldali kultúra, hogy ilyen maffia-módszereket vetnek be.

Az általunk megkérdezett kampányszakértő szerint, szinte kizárt, hogy nem egy szervezett akcióról van szó.  S egészen elgondolkodtató, hogy az agyon térfigyelő-kamerázott kerületben, hogy lehet úgy végrehajtani egy ilyen akciót, hogy a rendőrség ne akadályozza meg a rongálást.

 

Tovább...


A cikk eredetije: Maffia-módszerekkel kampányolnak a Fidesz érdekében Józsefvárosban


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges