Szerkesztők ajánlják Valamiért valamit
A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Ma kiderül, mekkora Orbán Viktor vagyona

via Index

2018. január 31. 11:59 | 2 hozzászólás

Éjfélkor felkerülnek a parlament honlapjára a 2017-es évre vonatkozó képviselői vagyonnyilatkozatok, és ha minden az elmúlt években megszokott módon megy, akkor már napközben olvashatók lesznek a kormánytagok bevallásai a Kormány.hu-n - írja az Index.

Minden bizonnyal érdekes olvasmány lesz idén is, hogy mennyire nincstelen néhány képviselő még sokévnyi nagyon jól fizető munka után is, milyen rengeteg vagyonuk van másoknak, de nagy tétje nincs a történetnek, a tapasztalatok alapján sem börtönbe nem megy senki, sem a politikusi pályája nem kerül veszélybe, ha valami gyanús dolgot vesz észre az ellenzék vagy a sajtó, esetleg kiderül, hogy kifelejtett valamit a bevallásból.

Tovább...

A mi véleményünk

A mostaninál komolyabban kellene venni a dolgot. Jelenleg nem számonkérhető a kormánytagok és képviselők vagyongyarapodása, nem transzparens a vagyonuk sem. Sokaknál annyira nem, hogy a vagyonnyilatkozat kézírásos része nem, vagy alig olvasható. Másoknál felmerül, hogy családtagok, barátok "szárnyai alatt" valójában az ő vagyonuk rejtőzik. Vajon hogyan bízhatnak az emberek a politikusokban, ha suskust sejtenek egy ennyire szem előtt lévő, mindenkit érintő dologban?

A kormánytagok vagyonnyilatkozata egyébként (majd)  itt kereshető meg, a parlamenti képviselőké pedig az Országgyűlés honlapján, a "Képviselők" fül alatti "Egy képviselő adatai" sorban.


A cikk eredetije: Ma kiderül, mekkora Orbán Viktor vagyona


Hozzászólások

Kataaa képe

Kataaa
1 éve

Na pont  arról híresek, hogy  bevallják mennyit  loptak.

 

kisgalamb képe

kisgalamb
1 éve

Mennyi Orbán vagyona? Meg kell kérdezni Mészáros Lőrincet. Bár, lehet, hogy már ő sem tudja nyomon követni. Rendesen lerabolták az országot