A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Luxusesküvők az emlékházban: Schmitt Pál lánya vezeti a kastélyt, amit mi fizettünk

via HVG

2018. május 31. 11:15 | 5 hozzászólás

Megdöbbentő! Így kerül a közvagyon magánkézbe, így húzzák ki alólunk az országot, darabról darabra! Szimbolikus is lehet az alakuló kormányülésről közölt fotó: a közpénzből, közcélú intézményként felújított, mára magáncég által hasznosított kastély könyvtárszobájában vígan mosolyognak a frissen alakult kormány tagjai - az egykori kultuszminiszter könyvespolcai pedig teljesen üresen tátongnak!

Állami tulajdonban van és Varga Mihály személyes közbenjárására 1,15 milliárd forint közpénzt költöttek a budai Klebelsberg Kastély újjáépítésére azzal, hogy „oktatási és kulturális” központként fog működni. A pazar kastélyban végül jól menő szállodát üzemeltet egy magáncég, Klebelsberg emlékháza pedig akkor látogatható, ha éppen nincs esküvő. De egész nyáron egymást érik majd a lagzik, amelyek idejére még a kultuszminiszter bútorait is kipakolják – mindez akkor derült ki, mikor inkognitóban bejutottunk a helyre, ahol alig két hete megalakult a 4. Orbán-kormány.

Tovább...


A cikk eredetije: Luxusesküvők az emlékházban: Schmitt Pál lánya vezeti a kastélyt, amit mi fizettünk


Hozzászólások

Kataaa képe

Kataaa
8 hónapja

Szerintem az ember erkölcsi megnyílvánulása. Azt  meg tudjuk, hogy  a regnáló kormánynak és a haveri köreinek, abszolute nincs  erkölcsi értéke.Egyáltalán  nem a  jó szándék vezérli őket. Ahogy  mondod  Kedves Zsadi, nincs  belső tartásuk.

ZSADIzene képe

ZSADIzene
8 hónapja

Igazad van... Mert az etikát tanulni ugyan lehet, de MEGTANULNI soha, mert ahhoz mindenkinek SAJÁT BELSŐ TARTÁSÁNAK kéne lennie... Szerintem.
 

Kataaa képe

Kataaa
8 hónapja

Ők meg  az  etika...

 

ZSADIzene képe

ZSADIzene
8 hónapja

Lehet, hogy joggal Katám, de EHHEZ akkor is POFA kell, jó nagy !:(((

Mert valóban van, ami jogos, de hogy NEM ETIKUS, az biztos! :(((

 

Kataaa képe

Kataaa
8 hónapja

Nem kell megdöbbenni, a népnek  köszönhetik, hogy  magánkézbe  vándorol a közvagyon. Joggal  vigyorognak a képünkbe...