Szerkesztők ajánlják Valamiért valamit
A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Luxusesküvők az emlékházban: Schmitt Pál lánya vezeti a kastélyt, amit mi fizettünk

via HVG

2018. május 31. 11:15 | 5 hozzászólás

Megdöbbentő! Így kerül a közvagyon magánkézbe, így húzzák ki alólunk az országot, darabról darabra! Szimbolikus is lehet az alakuló kormányülésről közölt fotó: a közpénzből, közcélú intézményként felújított, mára magáncég által hasznosított kastély könyvtárszobájában vígan mosolyognak a frissen alakult kormány tagjai - az egykori kultuszminiszter könyvespolcai pedig teljesen üresen tátongnak!

Állami tulajdonban van és Varga Mihály személyes közbenjárására 1,15 milliárd forint közpénzt költöttek a budai Klebelsberg Kastély újjáépítésére azzal, hogy „oktatási és kulturális” központként fog működni. A pazar kastélyban végül jól menő szállodát üzemeltet egy magáncég, Klebelsberg emlékháza pedig akkor látogatható, ha éppen nincs esküvő. De egész nyáron egymást érik majd a lagzik, amelyek idejére még a kultuszminiszter bútorait is kipakolják – mindez akkor derült ki, mikor inkognitóban bejutottunk a helyre, ahol alig két hete megalakult a 4. Orbán-kormány.

Tovább...


A cikk eredetije: Luxusesküvők az emlékházban: Schmitt Pál lánya vezeti a kastélyt, amit mi fizettünk


Hozzászólások

Kataaa képe

Kataaa
10 hónapja

Szerintem az ember erkölcsi megnyílvánulása. Azt  meg tudjuk, hogy  a regnáló kormánynak és a haveri köreinek, abszolute nincs  erkölcsi értéke.Egyáltalán  nem a  jó szándék vezérli őket. Ahogy  mondod  Kedves Zsadi, nincs  belső tartásuk.

ZSADIzene képe

ZSADIzene
10 hónapja

Igazad van... Mert az etikát tanulni ugyan lehet, de MEGTANULNI soha, mert ahhoz mindenkinek SAJÁT BELSŐ TARTÁSÁNAK kéne lennie... Szerintem.
 

Kataaa képe

Kataaa
10 hónapja

Ők meg  az  etika...

 

ZSADIzene képe

ZSADIzene
10 hónapja

Lehet, hogy joggal Katám, de EHHEZ akkor is POFA kell, jó nagy !:(((

Mert valóban van, ami jogos, de hogy NEM ETIKUS, az biztos! :(((

 

Kataaa képe

Kataaa
10 hónapja

Nem kell megdöbbenni, a népnek  köszönhetik, hogy  magánkézbe  vándorol a közvagyon. Joggal  vigyorognak a képünkbe...