A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Lokál: Van még takargatnivalója Vonának

via Origo

2016. november 3. 11:25 | 1 hozzászólás

Vona Gábor, a Jobbik elnöke csak egy részét ismerte be annak, amit egy közszereplőnek nem szabad elhallgatnia a múltjából – mondta a Lokálnak Terry Black. A ma már Rácz Károly néven ismert, egykori transzvesztita előadóművész szerint a politikus korábbi ügyei miatt zsarolható.

Terry Black állítja: nem csak korábbi hűtlensége írható Vona Gábor Jobbik-pártelnök számlájára – olvasható a Lokálban. A ma már Rácz Károlyként ismert, egykori transzvesztita előadóművész 2013 karácsonyán azért nevezett erkölcstelennek három konzervatív politikust, mert felbosszantotta, hogy a pornós múltú X-Faktor-szereplőt, Krasznai Tündét kitiltották a Parlamentből. Az akkori kifakadásban hűtlenséggel vádolt Vona Gábor, aki a családi értékeket zászlajára tűző Jobbik elnöke,  akkor ismerte be nyilvánosan, hogy megcsalta a feleségét.

Rácz: Tegye rendesen

„Ha valaki színt vall, tegye rendesen! Vona Gábor csak egy részét ismerte be annak, amit egy közszereplőnek nem szabad elhallgatnia a múltjából! Nem azért, mert bárkinek is köze van ahhoz, hogy egy politikus kivel bújik ágyba – legalábbis addig, amíg az nem bűncselekmény kategória.

Tovább...

 


A cikk eredetije: Lokál: Van még takargatnivalója Vonának


Hozzászólások

Bobby_Kroon képe

Bobby_Kroon
1 éve

Terryt is bevetik. Azt hiszem pár politikusnak annyi, ha kinyitja a száját. Sokat tudhat a piszkos ügyeikről és nem él már itthon, sok oka nincs, hogy visszafogja magát.