A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Levarangyozta a magyar pedagógusokat a minisztériumi főtanácsos

via Népszabadság Online

2016. március 18. 11:19 | 7 hozzászólás

Gárdonyi-féle tanítókra és kockás liberálhülyékre osztja a pedagógusokat Facebook-oldalán Böröndi Lajos, a Földművelésügyi Minisztérium főtanácsosa.

Az eredeti szakmáját tekintve mosonmagyaróvári tanárt, népművelőt, költőt Nagy István államtitkár emelte a tárca főtanácsadói székébe. Böröndi azt kérdezi közösségi oldalán: hol voltak a tanárok akkor, amikor „azért nem lehetett tüntetni sem, mert Gyurcsány elvtárs vasakkal zárta el a Kossuth teret. Aztán meggyalázta 56-ot.”

Böröndi azonban gúnyosan megnyugtatja az embereket, hogy „majd fing elvtárs megoldja. És lesz kréta. A kockás kokárda mindent helyretesz. Varangy dolgok ezek.” Aztán hozzáteszi: „Varangy tanárokkal.”

Az nem derül ki, hogy Böröndi főtanácsosi minőségében vagy költői munkásságának részeként vélekedik-e így a tüntető pedagógusokról. 

Cikkünk megjelenését követően mindenesetre Böröndi Lajos eltávolította a bejegyzést Facebook-oldaláról.

 


A cikk eredetije: Levarangyozta a magyar pedagógusokat a minisztériumi főtanácsos


Hozzászólások

katicabogar képe

katicabogar
3 éve
Plessatt képe

Plessatt
3 éve

Ez a felmentés nem lenne, ha éppen nem ezekben a napokban történne a kerekasztal és a tanárok tárgyalása. Most folyik a sztrájkkal kapcsolatos egyeztetések is a kormánnyal. Tehát, ez az undorító bejegyzés nagyon roszkor jött a kormánynak és valamit lépnie kellett, hogy tompítsa a felháborodást és az alkupozicióját megtartsa. tehát, ez egy kényszerű taktikai lépés volt, amit más esetben nem lépett volna meg! Ennyi!

csejoska képe

csejoska
3 éve

Igy van ez, amikor a kutya hangosabban ugat a "gazdánál" ! A kis hülyegyerek most nem benyalta magát, hanem lenyalta.!! (Egyébként ez a "felmentés"  azt is jelzi, hogy a rezsim mégiscsak  megrettent, és némi "önmérsékletet" kell tanusitani -márha jól olvasok a "sorok között")

csejoska képe

csejoska
3 éve

Ez az emberke -de kár volt reá költeni az átkosban a magyarság pénzét-

valamiféle zavarban szenved. Ugyanis a "varangyok" a regnáló hatalom közelében lesik a leeső morzsákat !

Avagy lehet a" Gárdonyi féle" pedagógusokat tekinti a pályamodell alapjának? (Tudvalevő, akkor (is) ők voltak a rosszul fizetett NAPSZÁMOSOK !!!)

lilla- képe

lilla-
3 éve

Miután a miniszterelnök megadta a mintát, az alaphangot? Kiröhögött? 

A követői felmentve lettek! 

Undorítóak! 

(kár, hogy nem elég sokunknak :(  )

katicabogar képe

katicabogar
3 éve

Túlzó igény, hogy az ilyen főtanácsost rúgják ki az állásából?

Persze tudom, hogy ez nem fog megtörténni... :(