A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

"Letépik az ember fülét, lerágják a húst a csontjairól, de ennek is megvan a maga szépsége"

via ATV

2018. március 30. 13:21 | 1 hozzászólás

Másfél percbe tellett csak neki, hogy eljusson a húsvéttól a sorosozásig. Ez aztán az ünnepi interjú!

A miniszterelnök hamar kitért a bevándorlás témakörére. Úgy látja, reális veszély, hogy Európa országai „kerületről kerületre, városról városra elveszítik kultúrájukat”, a keresztények kisebbségbe kerülhetnek már a mostani generációk élete alatt.

"Letépik az ember fülét, lerágják a húst a csontjairól, de azért ennek is megvan a maga szépsége"

 – így jellemezte Orbán Viktor a brüsszeli harcot és az itthoni választási kampányt.

Orbán Viktor szólt arról is, hogy egymás után látnak napvilágot olyan hangfelvételek, amelyeken maguk "a Soros-hadsereg tisztjei" beszélnek működésükről. A mechanizmus lényege - mondta -, hogy a Soros György pénzéből beszervezett aktivistákat civil szervezetekbe tömörítik, majd ezek hivatalosan is fellépnek a "Soros György birodalmának eszmerendszeréhez" tartozó célokért, amelyek közül most a legfontosabb a bevándorlás, a nemzetekre és keresztény életelvekre épülő keresztény Európa megszüntetése. Ezek az NGO-k azután megtámadják a bevándorlásellenes kormányokat, amelyekre Brüsszelből is nyomást gyakorolnak, majd a választások befolyásolásával el akarják érni, hogy bevándorlás- és Soros-párti képviselők kerüljenek a parlamentekbe, végül pedig a kormányokba is beépülnek, és átalakítják a kiszemelt országokat - fejtette ki, hozzáfűzve, hogy az üzleti haszon pedig Soros Györgyékhez kerül.   

Közölte: Magyarországon körülbelül 2 ezer fizetett ember dolgozik azért, hogy a választási kampányban megbuktassák a kormányt, és egy bevándorláspárti, Soros György által is elfogadható kabinetet hozzanak létre.

Tovább...


A cikk eredetije: "Letépik az ember fülét, lerágják a húst a csontjairól, de ennek is megvan a maga szépsége"


Hozzászólások

Bipodus Essensis képe

Bipodus Essensis
6 hónapja

Brüsszelben letépk a fülét? Erről beszél Nagypénteken?