A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Lepasszolta a Központi Nyomozó Főügyészség a kerületi vádhatóságnak az Ujhelyi „akasztását" érintő nyomozást

via 168 Óra Online

2018. október 11. 12:17 | 0 hozzászólás

„Márpedig a vádhatóságnak illene eljárni az utóbbi hetekben egyre durvább megnyilvánulások ügyében.” Bizony!

Nem maga Ujhelyi István, hanem egy magánszemély tett feljelentést azután, hogy az eddig talán sokszor komikusnak is ható internetes kommentek után egy szélsőséges portál már „akasztási akciót" is végrehajtott, hogy ezzel félemlítse meg az MSZP európai parlamenti képviselőjét. Ujhelyi nemrégiben osztotta meg Facebook-oldalán, hogy Vadhajtások nevű internetes oldal arról írt, hogy miután megengedhetetlennek tartották (!) a Demokratikus Koalíció tüntetésén kikötözött Orbán-bábut (pedig nem ott volt, hanem Tuaregék többször feloszlatott Kossuth téri táborában) és a szintén a miniszterelnök képmásával díszített verhető műanyaghordókat, ezért éjjel ellopták a bábut, kicserélték a fején Orbán Viktort Ujhelyi arcképére és fejjel lefelé fellógatták a Köztársaság (jelenleg II. János Pál pápa) téren.

Az akasztásól képet is mellékeltek, ami valódinak tűnt, ennek nyomán pedig egy magánszemély feljelentést tett a Központi Nyomozó Főügyészségen.

Tovább...


A cikk eredetije: Lepasszolta a Központi Nyomozó Főügyészség a kerületi vádhatóságnak az Ujhelyi „akasztását" érintő nyomozást


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges