Szerkesztők ajánlják Valamiért valamit
A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Lenácizta és leelmebetegezte Orbánt a Magyar Narancs

via 24 HU

2015. szeptember 10. 12:01 | 3 hozzászólás

Eddig az Amerikai Népszaván és a flúgosabb blogokon kívül talán még senki nem nácizta és elmebetegezte le nyilvánosan Orbán Viktort. Eddig. A Magyar Narancs olyan erős – és erős alatt valami egészen mást értek – címlappal jött, hogy abba beleremeg az Orbánjugend is.

A címlapon Orbán figyel, gyodából alkotott hitlerbajusszal. De ez még mindig semmi a véleménycikkhez képest, amivel a lap indul.

“A jóindulatú értelmezés az volna, hogy Orbán Viktornak most ment el a maradék esze. A nagykövetek előtt mondott beszéde kétségkívül a viharos szellemi leépülés jegyeit mutatta […]”

Ez konkrétan az első négy és fél sor. Ilyet eddig Bartus Lászlón és Molnár F. Árpádon kívül nem nagyon csinált senki nyilvánosan. Még a szélsőjobbon is létezik egy olyan megkülönböztetés, hogy valaki elhiszi-e a legendát, hogy Orbán Viktort Döblingben kezelték, vagy nem. Az injekciósok ott is a teljesen bolondok. Erre a Magyar Narancs izomból beleállt Orbán elmebajába. A legszebb az egészben, hogy a véleménycikk amúgy Kiss-Rigó Lászlóról szól, csak előtte szorítottak két mondatot Orbánnak is.

Mondjuk a Magyar Idők sem sokkal jobb. Már rég leesett a lánc a hülyebringáról, de izomból tekernek rajta egy helyben állva, nehogy eldőljenek. A terroristákkal ijesztgetős vonalat, legalábbis azt, hogy az Iszlám Állam katonái lennének a menekültek között, napok óta nyomják. És eddig minden egyes nap egyszerűen meg lehetett cáfolni, amit írnak.

Erősen indul a nap.


A cikk eredetije: Lenácizta és leelmebetegezte Orbánt a Magyar Narancs


Hozzászólások

Plessatt képe

Plessatt
3 éve

Kedves Kataaa!

Véleményem szerint, azért ez túlzás volt. Orbánra sok mindent lehet mondani, de azt, hogy náci, azt azért nem! A nemzetközi sajtó sem fogadja el, sőt, van már nagy orgánum, amelyik elitéli ezt a megfogalmazást. Továbbá, a magyar Ujságírók Szövetsége is elitéli ezt. Néha, a Magyar Narancs túlzásokba esik és csak hergeli a népet. Ezt azért nem kellene, mert ezek sem segítik a baloldalt. /Igaz, talán nincs is!/

Kataaa képe

Kataaa
3 éve

Mi ebben a meglepő?


kwepi
3 éve

Reméljük, ezt is átveszi a nemzetközi média. Kell itt imázs központ? Ilyen hírek mellett?