A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Lázár János nekiment az RTL Klubnak

via Origo

2014. június 20. 10:46 | 4 hozzászólás

„Az RTL Klub bebizonyítja, hogy korrupt vállalkozás. Eddig miért nem voltak ilyen híradások?” – mondta Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter a Napi Gazdaságnak adott interjújában. Az interjú témája az újonnan bevezetett reklámadó volt, és az, hogy az RTL Klub Híradója az adó bevezetése óta sokkal többet foglalkozik a kormányt érintő kérdésekkel.

Lázár az interjúban azt mondta, hogy az újból megszerzett kétharmados többség adott felhatalmazást a kormánynak, hogy bevezesse a reklámadót, amelynek a célja, hogy mindenki vegye ki a részét a közteherviselésből. A miniszter az RTL Klubbal kapcsolatos kérdésre azt mondta, „ha nem kell adózni, nincs lejárató műsor, ha kell, akkor pedig Orbán Viktor édesapjával, lányával vagy barátjával, Mészáros Lőrinccel foglalkoznak”. Szerinte ezt akkor engedi meg magának egy vállalat egy országgal szemben, ha azt gyarmatnak tekinti.

Lázár azt mondta, hogy az RTL Klub külföldi tulajdonosának a saját országa kormányát kellett volna keresnie a reklámadóval kapcsolatos véleményével, és annak a kormánynak kellett volna kapcsolatba lépnie a magyar kormánnyal. Arra a kérdésre, hogy az érintettek tesznek-e feljelentéseket a híradók miatt lázár azt mondta, hogy ez rajtuk áll, „de vannak olyan dolgok, amelyek kimerítik a becsületsértés jogi kategóriáit”.  Hozzátette, biztos benne, hogy pár napon belül vele is foglalkozni fog a Híradó.

„Egy centit sem szabad hátrálni” – mondta Lázár, majd arra a kérdésre, hogy elképzelhető-e a reklámadó mértékének az emelése, azt válaszolta, hogy minden lehetséges.


A cikk eredetije: Lázár János nekiment az RTL Klubnak


Hozzászólások

oregnene képe

oregnene
4 éve

Azért Daniel Chol Bendit felszólalása sem volt kutya.

potyka képe

potyka
4 éve

most megismerhetjük L.J. és O.V. igazi jellemét. Eddig igazából senki sem mondott nekik nemet az egy Barroso-n kivül, de za már négy éve történt.

Ez az első alkalom amikor valaki idehaza ellenáll az oligarcha logikának.

katiicabogar képe

katiicabogar
4 éve

Kíváncsi vagyok, mi lesz ennek a párharcnak a vége

Kataaa képe

Kataaa
4 éve

Mindenkinek nekimennek, aki  szembefordul a tettükkel...