A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Külföldi sajtó: Újabb pofon Orbán Magyarországának

via Gépnarancs

2012. március 20. 13:59 | 3 hozzászólás

A Velencei Bizottság igazságügyi reformról szóló jelentéséről közölt tudósítást a Wall Street Journal (WSJ), a Le Figaro és a Die Presse. A WSJ blogja a Nemzeti Emlékezet Bizottságára vonatkozó javaslattal, a Washington Post a budapesti amerikai nagykövetség munkájával is foglalkozott.

A The Wall Street Journal című amerikai üzleti napilap európai kiadása a Velencei Bizottság hétfőn közzétett állásfoglalását ismertető beszámolójában kitért az Európai Bizottság által Magyarország ellen indított eljárásokra is, és ennek keretében utalt arra, hogy a bírói tevékenység felső korhatárát illetően Magyarország a jelek szerint “vonakodik bármilyen lépést is megtenni”. A budapesti kormány – írta a WSJ – azt közölte, hogy az erről szóló törvényt nem változtatja meg, és az ügyet nyugdíjkérdésként kezeli. Ez a korhatári kérdés akadályt jelent a Magyarország által kezdeményezett pénzügyi megállapodást célzó tárgyalások megkezdése előtt – írta az amerikai lap...


A cikk eredetije: Külföldi sajtó: Újabb pofon Orbán Magyarországának


Hozzászólások

antalszegedi képe

antalszegedi
6 éve

Fölösleges itt minden szó.
Ez az ember egy mazochista, egy ligeti pofozógép.
Ő bírja (pléhből van a pofája). Kérdés mi és az EU meddig bírja erővel és türelemmel?

Kataaa képe

Kataaa
6 éve

Ebből is látszik, hogy a Fidesz semmiért nem vállal felelősséget. Egyszerűen mindent az elődjeire passzol, még akkor , ha azoknak már semmi köze ahhoz, amit ma Magyarország kormánya tesz. Ez a sokadik pofon, amit áthárít Orbán Viktor, de kap még egyet, de az nagyon nagy lesz - amit már nem tud tovább passzolni, maga őrül bele.

Citoyen képe

Citoyen
6 éve

Nem az ország kapta a pofont... Én visszautasitom, hogy a kormány a neki járó pofonokat továbbutalja... :(((