Szerkesztők ajánlják Valamiért valamit
A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

"A közmunka mellett nincs idő lopni" (Lázár) - Komjáthi Imre az Egyenesen műsorban

via YouTube - Hír TV

2018. január 31. 12:08 | 4 hozzászólás

Feljelenti Lázár Jánost a Közmunkások Szakszervezete, mert a miniszter szerint azért van kevesebb bűncselekmény, mert az embereknek a közmunka mellett nincs idejük lopni. Vendégünk volt Komjáthi Imre, a szakszervezet társelnöke


A cikk eredetije: "A közmunka mellett nincs idő lopni" (Lázár) - Komjáthi Imre az Egyenesen műsorban


Hozzászólások

katicabogar képe

katicabogar
1 éve

És - sajnos - azt is, hogy mennyire lenézi, lekezeli az egyszerű embereket. Az ilyen megnyilvánulásaitól forog a gyomrom. Ideje lenne már, ha eltűnne a közéletből.


Degesz
1 éve

Lázár valóban beismeri, hogy a közmunka egyenló a gettósítással, és valójában az ellnőrzés a célja. Felháborító! 


Zubek János
1 éve

Én kérek bocsánatot! Szégyellem, hogy egy olyan országban élünk, ahol az ország második embere, az utódjelölt következmények nélkül letolvajozhat többszázezer, egyébként is szörnyű. keserves sorban élő embert.

Bocsánatot kérek Orbán Viktor helyett, mert eltelt 24 óra, és Lázárt még mindig nem rúgta ki!   Bocsánatot kérek Lázár János helyett, mert eltelt 24 óra, és ő még mindig nem mondott le!  Bocsánatot kérek Polt Péter helyett, mert eltelt 24 óra, és ő még mindig nem kezdeményezte hivatalból Lázár János mentelmi jogának felfüggesztését!  És végül bocsánatot kérek a Fidesz-KDNP, a teljes jobboldali értelmiség-- a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége, a Professzorok Batthyány Köre és a többiek--nevében, mert nem akadt közülük egy sem, aki kiállt és legalább annyit mondott volna: "Ég az arcom!"

És bocsánatot kérek a felsoroltak és már a saját nevemben is a megsértett, lenézett, megalázott százezrektől!  Szeretném hinni, hogy a magyar elit nem ilyen. Nem ilyen aljas, nem ilyen pökhendi, nem ilyen embertelen még a most kussoló jobb oldalon sem. Szeretném hinni, hogy csak szégyenük, megdöbbenésük és megfélemlítetségük miatt maradtak eddig csendben, de talán már keresik a megfelelő szavakat.  Mert egy ilyen mondat nem maradhat válasz nélkül! 

És igen, ha másként nem megy, hát akkor a felelet a jog eszközeivel is kikényszeríthető.   Hajrá Komjáthy Imre! 

Kataaa képe

Kataaa
1 éve

Egyenlő a beismeréssel amit  Lázár mondott. Ettől még  az egyszerű dolgozó embert, nem kéne lebecsmérelni....