A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Közismert személyek könyörögnek az ellenzéknek, hogy fogjon össze

via Zoom

2018. január 30. 11:21 | 2 hozzászólás

Egy jó nagy csokor ismert közéleti szereplő a közéleti szereplés számos területéről nyílt levélben fordult az ellenzéki pártokhoz, hátha így rá tudják őket venni, hogy hangolják össze a választásokon indulást annak érdekében, hogy legyőzzék a Fidesz-KDNP-t, de legalábbis megakadályozzák a kétharmados győzelmet.

Íme a nyílt levél teljes terjedelmében:

Nyílt levél az ellenzéki pártokhoz

Abban a meggyőződésben fordulunk önökhöz, hogy mára felismerték: külön-külön egyikük sem képes a mostani kormány eltávolítására. Ezért felszólítjuk önöket, ne akadályozzák a változást sürgető állampolgárok akaratának érvényesülését!

Hangolják össze választási stratégiájukat, mert ez az egyetlen esélyünk a demokratikus jogállam rendjének helyreállítására, a közpénzen hizlalt Fidesz-kleptokrácia elszámoltatására, valamint a kitörésre abból az elszigeteltségből, amelybe Orbán Viktor felelőtlen és cinikus külpolitikája juttatta hazánkat. Országos szégyen, hogy 2018-ban ez a politika – a választási rendszer jóvoltából – harmadszor is bizalmat kaphat. Hogy ez bekövetkezhet, rossz fényt vet ellenzékére is.

Tovább...


A cikk eredetije: Közismert személyek könyörögnek az ellenzéknek, hogy fogjon össze


Hozzászólások

Hardi-Tót képe

Hardi-Tót
1 éve

Valóban nem sok. De legalább megszólaltak

katicabogar képe

katicabogar
1 éve

Ezzel a nyílt levéllel kapcsolatban az a kérdésem..., miért csak 26 aláírója van? :(