A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Kövér: terroristák buktatták meg Schmittet

via atv.hu

2012. április 22. 10:07 | 7 hozzászólás

Nyikhaj, senkiházi, tollforgató terroristának nevezte az újságírókat Kövér László a Hír TV Péntek8 című műsorában.

Az ideiglenesen a köztársasági elnöki jogokat gyakorló házelnök szerint az újságírók, akik Schmitt Pál plágium ügyével foglalkoztak, velejéig romlottak és ostobák. Gavra Gábor, az ügyet kirobbantó hvg.hu főszerkesztője úgy reagált: Kövér László valószínűleg feszült volt péntek este, ezért beszélt csacsiságokat. Az ellenzéki pártok elítélték a kijelentést.

Menekült a köztársasági elnök jelöltségtől – ismerte el péntek este a Hír TV Péntek8 című műsorában ismerte el Kövér László. Nem tagadta: Schmitt Pál plágiumbotránya is közrejátszott ebben, felelősnek azonban nem a plagizáló volt elnököt, hanem az ügyet kirobbantó és azt földolgozó újságírókat tartja.

„Majd lesz még egy olyan, aki vállalkozik arra, hogy szitává lőjék és az egész addigi hatvanéves életpályáját romokban kelljen látnia csak azért, mert néhány nyikhaj, senkiházi, utolsó, tollforgató terrorista úgy gondolja, hogy rajta keresztül lehet a legtöbbet ártani a politikai ellentábornak. Ezek az emberek nemcsak velejéig romlottak, de olyan ostobák is, hogy szerintem azt nem is hiszem el, hogy ilyen lehetséges. Ilyen kevés neuronnal ember nem születik” – fogalmazott Kövér....


A cikk eredetije: Kövér: terroristák buktatták meg Schmittet


Hozzászólások

faluvegi képe

faluvegi
6 éve

Ha Kover nem Magyarorszagon politizalna, o tenne a legtobbet az ellenzek erdekeben.

Hogy Magyarorszagon a valasztopolgarok jelentos resze miert nem haborodik fel Kover stilusan ez egyenlore rejtely a szamomra.

Ilyen stilusban egy alkoholtol elhulyult, reszeg kocsmatoltelek beszel.

Ez az ember nem a Parlamentbe, hanem egy bolondok hazaba valo.

Hogy tudja ezt egy normalis ember elfogadni?

faluvegi képe

faluvegi
6 éve

Ha valaki jozanul gondolkodik, akkor a Bajszos ostoba, fogalmakat kiforgato, a gyenge gondolkodo kepesseggel rendelkezo, vagy elvakult focihuligan hiveiknek szolo szoveg utan azonnal levonja a logikus kovetkeztetest, hogy a Bajszos celja egyszeru. Gyulolet keltes mindenki ellen, aki nem az o nep- es orszagellenes politikajukat tamogatja.

Nem szamitok arra, hogy ezt az atlagpolgar megerti, mert nem ertelem, hanem erzelem alapjan gondolkodik.

Ami azonban szamomra nem ertheto, hogy a magasan kepzett, valamely tudomanyban erteket alkoto tudosok, MTA tagok, egyetemi oktatok, tehetseges ujsagirok, muveszek stb. hogy tudjak elfogadni es tamogatni ezt az idiota, a magyarsagot maguknak kisajatito, gyulolkodo fideszes, Jobbikos nepseget.

Hol rejtozkodik a tudatukban az az ellenszenv, amelyet a kisembereket tamogato baloldal ellen ereznek?

Ugy gondolom, hogy ez a genjeikben lehet.

Ebben az esetben viszont ok sem kulonbek mint azok a partok, amelyeket tamogatnak.

adamik_ képe

adamik_
6 éve

Nem kell komolyan venni amikor valamelyik fideszes vezér szidja az mszp-t. Ez csak színjáték a fidesz szavazó bázisának. A színfalak mögött nagyon jól elvan a fidesz az mszp-vel. Az üzletmenet zavartalan.

katiicabogar képe

katiicabogar
6 éve

Az is rámutat a kificamodott értékítéletükre, hogy nem az a hibás aki a csalást elkövette, hanem az aki mindezt felfedte és nyilvánosságra hozta.

katiicabogar képe

katiicabogar
6 éve

Ó, ő nagyon is jól tudja, hogy honnan jött. Elképesztő az a hatalmi arrogancia, a gőg, a demokráciát semmibe vevő stílus amivel rendelkezik. Ez még párosul nagy adag bunkósággal is. Most már nyilvánosan, nyíltan is kimondja, hogy a baloldalnak semmi keresnivalója nincs a parlamentben - de szerintem azt is szívesen látná, ha az ország területéről is eltűnnénk. A tragikus ebben, hogy a saját pártjában nincs senki aki elhatárolódna tőle, vagy intené, hogy ezt már azért neeee..... Elképzelni nem tudom, hova vezet ez (  (vagy talán nem merem, nem akarom elképzelni)

Ehenkorasz képe

Ehenkorasz
6 éve

"A terrorizmus az erőszak alkalmazásának, vagy az azzal való fenyegetésnek olyan stratégiája, melynek elsődleges célja félelem, zavar keltése és ennek révén meghatározott politikai eredmények elérése, vagy a hatalom megtartása."

:)

Itt félelmet ezért csak Kövér és Áder érezhet, vagy az aki Schmitth Pál "örökébe" kíván lépni. Aláírni mindent, kampánykörutakra járni, stb.

bojano képe

bojano
6 éve

Kövér úr valószínű magáról beszélt amikor ezeket a szavakat használta. Kövér úr nagyon is elfelejtette, honnan jött. kinek köszönheti, hogy elvégezhette az egyetemet, stb. Szégyen, hogy ilyen házelnökünk van, aki most ráadásul az elnöki jogokat is bitorolja. Csak tudnám már, hogy mikor ébred már fel az a magyar nép.