A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Kövér: minden poszton egy bal bunkó áll

via Sztárklikk.hu

2018. május 12. 10:41 | 0 hozzászólás

Kövér László szerint a társadalom kettéosztottságának fenntartása a választások után is célja a kormánypártokkal szemben álló hazai és nemzetközi erőknek - mondta az MTI-nek adott interjújában Kövér László, az Országgyűlés újonnan választott elnöke.

"Csakhogy egyre jobban látszik, hogy a fagyi visszanyal vagy a kígyó a farkába harap, mert már olyan transzparensek is megjelennek a tüntetéseken az Orbán takarodj! mellett, hogy az ellenzék is takarodjon" - húzta alá.

Szerinte a kormánnyal nem szimpatizáló emberek többsége is érzékeli, hogy nincsen alternatíva.
"Az ellenzéki tábor intellektuálisan üres, morálisan értékelhetetlen, szervezetileg pedig egyszerűen nem létezik."

Az ellenzéknek azt tanácsolta a fideszes politikus, hogy ne csak sportszerűtlen belemenésekkel akarjon meccset nyerni.

"Edzeni kell, készülni kell, taktikát kell kidolgozni, nem baj, ha a pályán intelligens játékosok is játszanak, nem pedig - hogy a lelátók szóhasználatával éljek - minden poszton egy bal bunkó áll" - fogalmazott.

Szerinte nem a kormányzatnak kell a megosztottság felszámolása érdekében gesztusokat tennie. Azt mondta, hogy a kormánypártok, illetve a kabinet akkor teszi a legtöbbet, ha nem hagyja magát provokálni, ha higgadtságát megőrzi és világosan próbál azokról az értékekről beszélni, amelyek jelenleg csak a kormányoldal sajátjai. Ha folytatja azt az építkezést, amely az ismételt választási sikert is meghozta.
 

Tovább...


A cikk eredetije: Kövér: minden poszton egy bal bunkó áll


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges