A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Kövér: megcselekedtük, amit megkövetelt a haza

via HVG

2013. január 28. 09:58 | 6 hozzászólás

Tiszta lelkiismerettel állunk a választók elé, megcselekedtük, amit megkövetelt a haza – fogalmazott Kövér László, az Országgyűlés elnöke a Kisalföld című megyei napilapban hétfőn megjelent interjúban.

"Minden nehézség ellenére, ami mögöttünk van, az emberek józan többsége belátta, hogy ezen az úton végig kell mennünk, és azt gondolom, hogy ezt honorálni is fogják a választók" - mondta a házelnök a lapnak.

"Remélem, hogy az idei esztendő arról fog szólni, hogy előreláthatóbbak és világosabbak lesznek azok a szándékok, amik miatt az ország átalakításába belefogtunk. Sőt, bízom benne, hogy nemcsak a szándékok, hanem az eredmények is megmutatkoznak" – jegyezte meg Kövér László.

Szerinte a be nem tartott ígéreteket soroló kampányt "a kétségbeesés szülte", mivel az ellenzék az előző ciklusokban ilyenkor már jelentős előnyt mondhatott magáénak a közvélemény-kutatásokban, ami most nem mondható el. Közölte, az MSZP megpróbál egy előre hozott választási kampányt kezdeni.

Tovább...


A cikk eredetije: Kövér: megcselekedtük, amit megkövetelt a haza


Hozzászólások


Böbe
6 éve

Tiszta Lelkiismerettel???????

Ezeknek az nincsen!!!!

Szembe neztek ezek mar a nyomorral,ehezö gyerekekkel!

Ezt tettek,ez az ö lelkükön fog szaradni!

Kataaa képe

Kataaa
6 éve

Igen, megcselekedték, de ki kérte erre őket ?

jmartus képe

jmartus
6 éve

"Itt fekszünk vándor, vidd hírül a spártaiaknak

megcselekedtük, amit megkövetelt a haza"

A thermopülai csatában meghalt valamennyi görög harcos.

 

katiicabogar képe

katiicabogar
6 éve

Nahát, ha az MSZP a Kövértől venné át a kommunikációs stílust, akkor valószínű nagyon sokan elpártolnának tőle.

etele1 képe

etele1
6 éve

Az mszp igazán tanulhatna Kövértől. Kommunikációt.

De ha lehet ne a kormányzásra képtelenséget (Ajánlat) és a szalámiást (LMP).

Idáig sajnos úgy tűnik ez utóbbi kettőt sikerült elsajátitani.

csejoska képe

csejoska
6 éve

Persze!

Mint mindenről  -amit ez a gaz banda véghezvitt- csak szuperrelációkban lehet szólni!! Tiszta 50 es évek !!(Kövértől és tettestársaitól eltérően én már akkor is éltem, tapasztaltam az akkori vezetés és média dicshimnuszait!!)

 

Node másként közelitsük meg a kérdést! Tényleg a "haza kérte" mindezt!!!?? Vagy csak egy szők (látókörű), de széles(érdekkapcsolatban álló) kis társaság vihette mindezt végbe?  No egy kicsit "menjünk visszább", amikor viktorkáék igencsak pocskondiázták(egyébként megérdemelte) az anttalli vezetést.Most ők alkotják meg azok "álmát"!!!

A félreértések elkerülése céljából vázolom a főbb vonalat: egy jobboldali berendezkedésű (szolidaritástól mentes, népelnyomú) ország létrehozása, egy új magyar burzsoázia megteremtése.(érdekkepacsolatok)

Viktorka megnyilvánulásaiból egyébként kiérződik, hogy ők magukat egy "új Széchenyi" ként szeretnék elfogadtatni. Na matolcsival ez aztán nem megy!!

De mostmár elég a dohogásból, hagyjuk kövérkééket ebben a tévhitben

(le) szerepelni.