A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Kövér László a ludovikás szoboravatáson is a magyar határt fenyegető EU-ról beszélt

via Zoom.hu

2018. szeptember 19. 13:25 | 1 hozzászólás

Mint a Móricka viccben. Mindenről az jut eszébe.

Magyarország újra egy olyan korszak küszöbén áll, amikor jogfeladásokra akarják bírni – mondta Kövér László, az Országgyűlés elnöke szerdán a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Ludovika Campusán tartott Kossuth Lajos-szoborcsoport avatásán.

“Ismét el akarják vonni jogunkat, hogy megvédjük a saját határainkat, el akarják vonni az állami szuverenitásunk azon jogosítványait, amelyekről az Európai Unióhoz való csatlakozással Magyarország egy percre sem mondott le, hanem azok gyakorlását szabályozott módon csak megosztotta az Európai Unióval” – fogalmazott a házelnök. Az EU legújabb tervei szerint 10 ezer főre duzzasztaná fel a közös EU-s határvédelmi szerv, a Frontex állományát, többek között magyar határőrökkel is, és ebből az állományból vezényelnének oda határőröket, ahol nagy szükség van rájuk, pontosan úgy, ahogy azt egyébként a Fidesz is követelte három évvel ezelőtt.

Tovább...


A cikk eredetije: Kövér László a ludovikás szoboravatáson is a magyar határt fenyegető EU-ról beszélt


Hozzászólások

csejoska képe

csejoska
5 hónapja

Már szinte röhelyes  -amennyiben nem lenne ránk negativ következménye-  A "POLITIKAI ELIT"-ünk népámitó (hülyitő - és az érintett személyek iskolázottsága esetében már a gazemberséggel azonos magatartás) kiszólása

mindazon esetekben amikor a gaz magatartásuk miatt bármiféle elitélésben részesülnek!!! (A dologban az a "sajnos", hogy nem személy szerint ők viselik ennek mindenféle hátrányát, hanem az a plebejt érinti hátrányosan.)

Végkövetkeztetés: bármiféle eszköz megengedendő elzavarásukra.