A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Kövér: Amit a polgári oldal felépít, azt a baloldal lerombolja

via 168 Óra Online

2012. december 25. 08:39 | 2 hozzászólás

A polgári oldalnak vissza kell adnia az értékeket a társadalomnak, ez a 2014-es választások tétje – jelentette ki Kövér László házelnök a Magyar Hírlap hétfői számában megjelent interjúban. Kövér László szavai szerint minden kommunikációs hiba ellenére úgy tűnik, mintha a társadalom megértené, milyen helyzetben van az ország, s melyek a kormány intézkedésének céljai.

Álláspontja szerint az országnak két politikai elitje van, s amit a polgári oldal felépít, azt a baloldal lerombolja. Úgy vélekedett: a kormánypártnak komoly esélye van arra, hogy 2014-ben is megnyerje a választásokat.

A házelnök a hallgatói tiltakozásokkal összefüggésben szólt arról is, hogy a kormánynak alapvetően igaza van és a célokat tekintve nem szabad meghátrálnia. Jelezte: nem fogadható el, hogy az ország ebben a válsághelyzetben ingyen képezzen diplomás szakembereket a Nyugatnak, ahogy az sem, hogy a hallgatók több mint 30 százaléka ne végezze el az egyetemet, csak a jogviszonyból fakadó előnyöket élvezze. Ezzel együtt azt is megjegyezte: a diákoknak is az az érdekük, hogy a semmit sem érő „varázsló szakok” helyett olyan végzettséget szerezzenek, amelyre igény van a munkaerőpiacon.
 


A cikk eredetije: Kövér: Amit a polgári oldal felépít, azt a baloldal lerombolja


Hozzászólások

faluvegi képe

faluvegi
5 éve

Nicsak! A Kover veletlenul igazat mondott. Mar karacsony elott beszivott es azota sem tudott kijozanodni?

Hat akkor nezzuk, hogy mi az, amit a "polgari oldal" ertsd a fidesz fele maffia eddig "felepitett"

Uj adorendszert epitett fel, amely a szegenyektol elvesz es azt a jomoduaknak adja. Persze elsosorban a bandan belul kerul elosztasara a love.

Gozerovel epit fel egy fideszes diktaturat, Megszuntette a demokratikus alkotmanyt, kiuresitette a demokratikus intezmenyeket. A kulcspoziciokba a sajat embereit ultette joval hosszabb idore, mint amennyire a negyeves megbizatasuk szol.

Epitgetnek egy ocska hazugsagokon alapulo legvarat, amelyben mindenki boldogan el amig ehen nem hal. Marmint a szegenyek, a munkanelkuliek, a hajlektalanok stb. Na persze Orban, Kover es tarsai egyre vastagabbak lesznek derekban. Oket valoszinuleg az elhajasodott szivuk viszi el.

Hat igen. Az uj kormany ezeket a fideszes "epitmenyeket" a legrovidebb idon belul le fogja rombolni es letrehoz egy igazsagos es demokratikus politikai rendszert.

A diakok mar elkezdtek.

 

Kataaa képe

Kataaa
5 éve

Meddig  lehet fokozni a hazugságot?