A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Kósa Lajos: Brüsszelnek fáj a demokrácia

via Népszabadság Online

2016. július 29. 11:33 | 2 hozzászólás

A Fidesz frakcióvezetője a népszavazás kapcsán azt mondta: Magyarország az egyetlen európai uniós tagállam, ahol az emberek elmondhatják véleményüket a bevándorlásról. Úgy tűnik, nem viccelt.

– A Fidesz frakcióvezetője szerint az októberi kvótareferendum a parlamenti demokráciát erősíti meg – olvasható a Fidesz honlapján az MTI-re hivatkozva.

Mint írják, Kósa Lajos a Magyar Hírlapnak adott, pénteken megjelent interjúban arról is beszélt, hogy szerinte az egész európai politikai vezetői gárdát elsöpörheti a megengedő bevándorláspolitika, amelyet képvisel. A kormánypárti politikus a népszavazás kapcsán hangsúlyozta, Magyarország az egyetlen európai uniós tagállam, ahol az emberek elmondhatják véleményüket a bevándorlásról.

"A magukat demokratáknak tartó brüsszeli vezetőknek láthatóan fáj a demokrácia, az, hogy reményeink szerint a többség elutasítja a migránspolitikájukat" - fogalmazott. Hozzátette: a kormány és a Fidesz szerint is változtatni kell az unió rossz működésén, és aki ezt az álláspontot képviseli, az az igazi uniópárti.

Tovább...


A cikk eredetije: Kósa Lajos: Brüsszelnek fáj a demokrácia


Hozzászólások

lilla- képe

lilla-
2 éve

http://www.atv.hu/videok/video-20160728-hann-endre  Érdekes elemzés, hogy a fidesz szavazók miért elkötelezettek még mindig olyannyira.

 

Ez pedig azt láttatja, hogy a fidesz áldásos nevelőmunkájának eredményeként miként engedné a mai társadalom  ugyanúgy , mint anno , a szomszédját elvinni szó nélkül . 93%-a nem érzi a veszélyt a migránsozós kampánynak! A video utolsó pár perce mondja el mindazt:

http://www.atv.hu/videok/video-20160728-magyar

Mindkét video hatalmas demokrácia deficitet jelent--bárhogy is értelmezzük a demokrácia kifejezést

Kataaa képe

Kataaa
2 éve

Nekünk is  fáj az  a "demokrácia", amit  a Fidesz  kormány képvisel.