Szerkesztők ajánlják Meghalt Baló György
A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

A kormányváltó szövetség vezetőinek közleménye

via 168 óra Online

2014. március 22. 12:08 | 5 hozzászólás

Orbán Viktor az a vezetője a rendszerváltás utáni Magyarországnak, aki talán a legtöbbször hivatkozott a nemzeti érdekre, ugyanakkor a legtöbbet ártott neki. Az általa meghatározott négy év szinte pontról pontra tagadja meg 1848 márciusának örökségét.

Fülkeforradalmáról kiderült, hogy ellenforradalom volt, amelyet a magyar alkotmányosság és a magyar jogállam ellen vívott: Magyarország ma nemcsak nevében nem köztársaság, hanem működésében sem – a jog itt már nem a polgárt védi a hatalom túlkapásaitól, hanem a hatalmat a polgártól.

Orbán szabadságharcáról kiderült, hogy valójában hatalmi törekvéseinek álcája csupán: egyetlen célja az volt, hogy teljhatalmat szerezhessen, amelynek nem szab már korlátot se jogállami fék, se ellensúly, se a szabad világ írott vagy íratlan szabályai. Ezért hívta vissza az oroszokat Magyarországra az, aki valaha a távozásukat követelte, és ezért fogadta el titokban az orosz pénzügyi megszállás tervét a Paks II. fedőnevű akcióval.

Orbán a kevesek érdekében és a többség rovására kormányoz. Új rendi társadalmat épít, amelyben csak a Simicska-, Orbán- és Mészáros-dinasztiák teljesítenek jobban, miközben új jobbágyság alakul ki a megalázott közmunkásokból, és félfeudális viszonyok közé kényszerülnek vissza az államosított tanárok, a felbőszített rendvédelmisek, a megfenyegetett vállalkozók, az országot elhagyó egészségügyi dolgozók.

Orbán nem tiszteli a magántulajdon szentségét sem: elkobozza a polgárok nyugdíj-megtakarításait, elveszi földjüket, trafikjukat.

Mindezek tetejében még rosszul is kormányoz: nemzeti valutánk történelmi mélyponton van, az államadósság az egekben, a munkahelyteremtő tőke pedig versenyt menekül innen a fiatalokkal. Orbán uralkodása elől több huszonéves menekült el Nyugatra, mint ahányan 1849-ben emigráltak a szabadságharc leverését követően.

Orbán Viktor a nemzetegyesítő szerepében tetszeleg, miközben tudatosan osztja meg és fordítja egymással szembe a magyarokat. Nem riad vissza attól sem, hogy a nemzetből kirekessze azokat, akik a politikáját, hatalomgyakorlását bírálni merészelik.

A Fidesz örökös elnöke alkalmatlan és méltatlan is arra, hogy Magyarországot vezesse.

Hiába vezetett be újra cenzúrát és csinált pártpropagandát a magyar közmédiából: egyre többen látják, érzik a bőrükön, hogy Magyarország rossz irányba tart. Orbán korrupt és kártékony rezsimjét úgy fogja elsöpörni a népharag április 6-án, ahogy a viharos szél a ma délutáni rendezvényeket.

MSZP–Együtt–DK–PM–MLP


A cikk eredetije: A kormányváltó szövetség vezetőinek közleménye


Hozzászólások

Erika1 képe

Erika1
4 éve

Az  egész  média  csak  afideszről  harsog  ,az  ő  reklámjait  közvetíti,miért  itt  reklamál  ez  ügyben  ?

Olvasni  tovább  is  illene............

48 -46
victorb képe

victorb
4 éve

A közleményben csak nyolcszor szerepel Orbán. Többre számítottam.

katiicabogar képe

katiicabogar
4 éve

Bizony hatásos. Mintha nem is Magyarországon élnének, annyira istenítik az Orbánt, aki a rezsicsökkentést bevezette.

Nálam úgy jelentkezett, hogy az átalányomat "lerezsicsökkentették" - és az éves elszámoláskor ezt az összeget szépen be is kellett fizetnem egyösszegben "túlfogyasztás" miatt. Pedig semmivel sem használtam több áramot, mint amennyit évek óta szoktam :(

Erika1 képe

Erika1
4 éve

Orbánnak  az  államadósság  csökkentése  volt  az  egyik  vesszőparipálya  ,ennek  tartásáért  bevezetett  20-25  kis  adót  ,elkobozta  a  magánnyugdíjat  ......eredmény  :az  államadósság  ma  nagyobb  mimt  2010-ben  .

És  ő  folytatni  akarja  -ezt  ne  folytassa. 

Kormányváltás  kell  hogy  a gazdaság  feléledjen  .

Szudoczky képe

Szudoczky
4 éve

Igen, remélem, hogy el fogjuk söpörni ezt a korrupt rendszert! De sajnos, a rezsicsökkentés demagógiája nagyon hatásos. A választásokig hátralévő időben meg kell találni ennek ellenszerét! Le kell vezetni feketén-fehéren, hogy a rezsicsökkentés egy blöff! Nézze meg mindenki a 2008-2009. évi közszolgáltatási számláit és meglátja, hogy a számlázott egységárak ott szinte azonosak, néhol még alacsonyabbak, mint a rezsicsökkentett, jelenlegi árak! Nem a számla végösszegét kell nézni, mert abban benne van a fogyasztott mennyiség, ami biztos, hogy nem azonos a jelenlegi fogyasztással. Csak a szolgáltatások egységárait figyeljék és hasonlítsák össze a jelenlegi árakkal! Ahogy a bűvész mondja: "Csak a kezemet figyeljék, mert csalok!" A kormányfő a nagy bűvész! Biztos, hogy csal!