A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Kömlő simán bedőlt az Orbán-kormány propagandájának....

via 168 Óra Online

2017. november 3. 10:13 | 1 hozzászólás

Kömlő polgármestere – derül ki a Heol.hu cikkéből – október 31-én este rengeteg telefonhívást kapott arról, hogy a Heves megyei községet elárasztották a migránsok

Turó Tamás a rendőrséggel karöltve utána is nézett, hogy mi igaz az egyre-másra felröppenő hírekből, csakhogy csalódást kellett okoznia. Kiderült ugyanis, hogy az egészből semmi nem igaz, a pánikban telefonáló helyiek azokban pillantották meg az egzisztenciájukat fenyegető migránst, akik a Kömlőn eltemetett szeretteiket látogatták meg a temetőben gyertyagyújtás és egy szál virág kedvéért. A pánik akkorára nőtt, hogy az önkormányzatnak a Facebookon kellett csitítania a kedélyeket. Egy esetben még Kömlő egyik lakóját is migránsnak vélték.

Tovább...


A cikk eredetije: Kömlő simán bedőlt az Orbán-kormány propagandájának....


Hozzászólások

csejoska képe

csejoska
1 éve

Magyarországon azért van jópár Kömlő !! Egyrészt a néphülyitést a "nagyúr" és bandája  profi szinten űzi !!! Másrészt -ha vitajuk, ha nem - a tanulatlan és politikailag érzéketlen tömeg "vevő" a kurucos mentalitásra, az állandó szabadságharcra.(Azt már meg sem kérdezném, hogy a "poziciót szerző" vallási formációk miért is sorakoznak fel  -vagy próbálnák az emlitett tömeg figyelmét emberibb magatartásforma feléá terelni- a néphülyitők segitésére?)