A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Kolozsvári Szalonna: Kinyílik az ember zsebében a kapanyél

via Kolozsvári Szalonna

2017. november 10. 12:34 | 0 hozzászólás

Riadó! Már csak egyet kell aludni és itt a szombat. Aki nagyon várja már, az most azonnal feküdjön is vissza, hogy előbbre hozza az eseményt. A többiek meg csinálják, amit az én okoskodásom nélkül is csinálnának egyébként is.

Igaz, hogy ez még tegnapi (éjjel a fű se nő), de ez szerintem az idei év legviccesebb fideszes közleménye, úgyhogy szeretném megosztani mindazokkal, akik egyébként nem olvasgatják sem az MTI-t, sem az Országos Sajtóirodát. Ímelám:

Mit keresett Szél Bernadett a Soros-katonáknál? – Reagálás Szél Bernadett (LMP) brüsszeli találkozóira

 Szél Bernadett Brüsszelben két olyan biztossal is találkozott, akiket Soros György megbízható szövetségeseiként tartanak számon és Magyarországot támadták. Felszólítjuk Szél Bernadettet, hogy tisztázza, valójában mit keresett a Soros-katonáknál!
Az LMP elnöke – aki maga is Soros-katona és korábban migránspárti Soros-szervezetnél dolgozott – most azzal a Věra Jourovával tárgyalt, aki brüsszeli biztosként személyesen találkozgat Soros Györggyel és elismerte, az “EU lépéseinek szívében” a Soros-hálózat értékei állnak. Jourová Magyarország büntetését követelte, és bírálta a migránspárti Soros-szervezeteket érintő átláthatósági törvényt is. Szél Bernadett Soros egy másik szövetségesével, Corina Cretuval is találkozott. Mivel Brüsszelben épp felgyorsították a Soros-terv végrehajtását és a Magyarország elleni támadásokat, ezért Szél Bernadettnek tisztáznia kell brüsszeli találkozóit!

Kiadó: Fidesz-frakció

Ez most hogy lesz? Mindenkinek be kell számolni a Fidesznek arról, hol járt és mit csinált, vagy csak Szél Bernadett köteles egy másik pártnak elszámolni? Amúgy mi a köze egy pártnak (a Fidesz minden ellenkező híreszteléssel szemben nem a Világegyetem Ura – mert az a poszt eleve is foglalt párton belül -, hanem egy párt) ahhoz, hogy más párt tagjai kivel és miről tárgyalnak Brüsszelben? Ismétlem: Brüsszelben. Európai uniós politikusokkal tárgyalni ezek szerint felér egy hazaárulással.

Tovább...


A cikk eredetije: Kolozsvári Szalonna: Kinyílik az ember zsebében a kapanyél


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges