Szerkesztők ajánlják Valamiért valamit
A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Kő kövön marad a családban: véletlen milliárdos osztalék pottyant Orbán apjának cégéből

via Pesti Bulvár

2017. június 1. 09:36 | 3 hozzászólás

De sajnos csak a fele jár az öreg Orbánnak, mivel felében tulajdonos a cégben – most elmorzsoltunk pár könnycseppet, de megnyugtató a tudat, hogy egymilliárd azért még bennmaradt a cégben – sose lehet tudni mikor kell elrohanni egy kiló cukorért Ibizára.

Ezzel együtt gratulálunk a szorgalmas nyugdíjas évekhez, minden nap örömmel sétálunk végig a kőtengerré változtatott Kossuth és Moszkva/Széll Kálmán téren. Barikádhoz meg elég lesz majd a macskakő.

Az Orbán-cégek közül a Dolomit Kft. tulajdonosai 500 millió forint, a Gánt Kő és Tőzeg Kft. tulajdonosai 730 millió forint osztalék kivétele mellett határoztak – derül ki a 444.hu által nyilvánosságra hozott adatokból.

Orbán Viktor miniszterelnök édesapja, Orbán Győző két fő bányacégben tulajdonos, ezek gyakran beszállítói hatalmas EU-s és költségvetési pénzből finanszírozott projekteknek – emlékeztet a hírportál.

Az öreg Orbán cége tavaly 3,2 milliárdos bevételt termelt – minden bizonnyal kiváló szakmai képességei értek a csúcsra így a nyugdíj utáni időszakban, amikor véletlenül pont a fia a miniszterelnök.

Tovább...


A cikk eredetije: Kő kövön marad a családban: véletlen milliárdos osztalék pottyant Orbán apjának cégéből


Hozzászólások

ZSADIzene képe

ZSADIzene
1 éve

A POFÁTLANSÁGHOZ is pofa kell! Jó NAAAAGY POFA! :(((
Mi meg fogjuk be, ugye? Mert a zsömle is kicsi, meg a pofánk is (Hofi mondásával ellentétben...)

Nem véletlenül mondta Kocsis Zoli - zongoraművész és karmester -  nem sokkal a halála előtt, hogy:
"... van egy olyan gyanúm, hogy mesterségesen vagyunk elbutítva, mert a fogyasztói társadalmat fönt kell tartani. (...) És sokkal könnyebb egy olyan tömeget, masszát (lásd, kritikátlanul mindent elnéző!) kezelni, amelyiknek nincsenek igazi igényei. Uniformizálható, gyakorlatilag betehető egy skatulyába, és ilyen módon kezehetők lettünk. Hát én nem akarok kezelhető lenni!" (Sajnos, nem is lett, mert 2016. nov. 6-án elhunyt! :'(

http://egrisztorik.hu/wp-content/uploads/2016/11/kocsis_zoltan03.jpg 

 

 

katicabogar képe

katicabogar
1 éve

Orbán-klán :(

24 -36
Kataaa képe

Kataaa
1 éve

Tudjuk, hogy  véletlenek nincsenek (bizonyított) .