Szerkesztők ajánlják Meghalt Baló György
A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Kimenekítette családját Magyarországról az RTL vezére

via Gépnarancs

2015. január 25. 10:09 | 1 hozzászólás

Fenyegették a családját, ezért külföldre költöztette őket Dirk Gerkens, az RTL Klub vezérigazgatója. Ő maga egy szállodába költözött.

Barátai tolmácsolták neki, de e-mailben is kapott fenyegetéseket, ezért döntött családja elköltöztetése mellett, saját magát pedig testőrökkel védeti és már egy szállodában él. A Business Week cikke szerint Gerkens úgy nyilatkozott: “Ez nem Oroszország, vagy Mexikó. De jobb félni, mint megijedni” – írja a Hír24.

Gerkens hozzátette: “A híradóinkat ellenzéki híradóknak tartják. De nem ez a helyzet. A híradóink függetlenek. Nem fogunk beszélni az ellenzéki fickókról, akik gyakorlatilag semmit sem csinálnak.”

A cikk megemlíti, hogy a reklámadó a legjobban a Fidesz által ellenzékinek tartott RTL Klubot sújtja, holott az RTL csupán a piac 15 százalékát birtokolja. Az újság szerint ha továbbra is marad a reklámadó, a kereskedelmi televíziónak nem lesz nyeresége.

Az RTL és Dirk Gerkens esete mellett az angol nyelvű újság bemutatja, miként lett országa és Európa erős embere Orbán Viktor. Felidézi a civilek ellen indított támadást és az Ökotárs Alapítvány vegzálását, illetve megtalálhatók a cikkben a felcsúti stadion építése körüli furcsaságok. A cikk a korrupciós botrányok miatt az Egyesült Államokból kitiltott személyek esetének megemlítésével zárul.


A cikk eredetije: Kimenekítette családját Magyarországról az RTL vezére


Hozzászólások

Szudoczky képe

Szudoczky
4 éve

Ez nagyon szomorú és ránk nézve szégyenletes dolog. Nem vagyunk Mexikóban, de akár ott is lehetnénk, ha ez megtörténhet! Ide jutott a mi normális, európai országunk a regnáló kormány politikájának ereedményeként. És ami még szomorúbb, az annak a megjegyzésnek az igazságtartalma, hogy az "ellenzéki fickók nem csinálnak semmit". Pedig az RTL Klub esete is jó példa arra, hogy milyen témákra kellene az "ellenzéki fickóknak" ráugrani és nem ereszteni, mint a buldog a zsákmányát, amíg az ország széles nyilvánossága ellőtt világossá nem válik a jelenlegi hatalom természete.