A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Kifütyülték Orbánt...

via 168 óra Online

2014. augusztus 11. 10:35 | 4 hozzászólás

A Fidesz-kormány számára kínos incidenssel vette kezdetét a 13,5 milliárd forintból épített FTC-stadion pályafutása. A szurkolók nem csak Kubatov Gábort, de Orbán Viktort is kifütyülték beszéde közben.

A miniszterelnök nyitóbeszéde nem volt hosszú: köszönetet mondott a jóistentől kezdve sokaknak. Beszédét azzal zárta: „Hajrá, Fradi! Hajrá, magyarok!”, ám szavait végig füttyszó kísérte, méghozzá jóval hangosabban, mint Kubatov Gábor beszédét.

A stadionavatóra egyébként szelektáltan hívták meg a médiát: az RTL Klub azért nem engedték be, mert „már nem fért volna el a kamerájuk”. A legmagasabb nézettségű magyar csatorna munkatársai meghívót sem kaptak, hogy tudósítsanak a súlyos közpénzekből felépült stadion avatásáról.

Az RTL Klub híradója arról számolt be, hogy eddig csak a kecskeméti repülőnapon és augusztus 20-án láthattuk a Gripen-vadászgépeket, PR-célokra más alkalommal nem használták őket. A honvédelmi tárca szerint a légiparádé nem került plusz pénzbe, mert a repülést beépítették a pilóták repülési tervébe. Arra ugyanakkor nem adtak választ, hogy ki és milyen feltételekkel kérheti PR-célokra a Gripeneket.

A vasárnap rendezett FTC-Chelsea-meccsen 1-2-re kikapott a Fradi.


A cikk eredetije: Kifütyülték Orbánt...


Hozzászólások

ZSADIzene képe

ZSADIzene
4 éve

Addig jár a korsó a kútra, míg le nem lövik a Gripenek, mint az agyag galambot... :P

 

Kataaa képe

Kataaa
4 éve

Csak a kerítést  felejtették el magasra  építeni...

NewTiborc képe

NewTiborc
4 éve

Kedvesem!! Ne bizakodjál, kurva nagy az állatkert ebben az országban és nagyon sok a csimpánz.


kwepi
4 éve

Végre elkezdődött  - pár év késéssel - a szabad vélemény-nyilvánítás. Bizony, Orbán Viktornak lesznek még ennél is kínosabb pillanatai - ahányszor csak emberek közé megy. Jobb ha felkészül rá.