A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Keményen visszaszólt a parlamenti jegyző

via Népszabadság Online

2016. április 14. 12:53 | 2 hozzászólás

Gúr Nándor szerint akit mentális kínok gyötörnek, ne menjen házelnöknek.

„Kérdeztem önt?” – így ripakodott rá Kövér László házelnök Gúr Nándorra, az Országgyűlés jegyzőjére, az MSZP politikusára a hétfői ülésnapon. A miskolci MSZP-s képviselő ugyanis arra hívta fel a magából kikelt házelnök figyelmét, hogy ha már az MSZP-frakciót csöndre akarja inteni, akkor ugyanezt megtehetné a Fidesz frakciójával is. Kövér ezt követően még azt is közölte Gúrral, hogy csak akkor szólaljon meg, ha ő kérdezi. Gúr szerint Kövér produkciója szánalmas, neki, mint jegyzőnek és képviselőnek akkor is szólnia kell a Házban, ha úgy látja, hogy valami nincs rendben. Márpedig ami nincs rendben, az többek között a házelnök hisztériás viselkedése.

Az eszon.hu-nak adott interjúban Gúr elmondta, inkább azon lepődött meg, hogy Kövér „a szokásosnál agresszívabb stílusban” adta önmagát. „A házelnök demokrácia-felfogása eddig is hagyott kívánnivalót maga után, ám a hétfői produkciója kétségkívül minőségi ugrás volt a sötétségbe” – tette hozzá az MSZP-s politikus, aki szerint pofozkodás nem lesz a parlamentben, kétségtelen viszont, hogy Kövér László nem tud „leszámolni a démonaival”.

Tovább...


A cikk eredetije: Keményen visszaszólt a parlamenti jegyző


Hozzászólások

Plessatt képe

Plessatt
2 éve

Sajnos, Magyarországon még ez is előfordulhat. Szényen, hogy Kövér milyen részrehajlóan és agresszíven viselkedik folyamatosan. Gúr Nándor jól teszi, hogy ezt a modort nem viseli el és elmondja a véleményét!

katicabogar képe

katicabogar
2 éve

...és belőle akarnak köztársasági elnököt... :(