A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Kell egy csapat

via Népszava.hu

2018. április 14. 09:45 | 0 hozzászólás

"Magyar módra heten nyolcfelé néznek. De az ország mégis abból lett, hogy ők akkor együtt, egy csapatban tudtak működni."

Aki bokszolt már, az tudja: a megrendítő erejű pofonnal egyúttal arra is esélyt kap az ember, hogy egy nap ő lehessen a győztes. De csak akkor, ha nyomban feláll, leporolja magát és végiggondolja, pontosan hogy is jött be az a maflás.

Hiteltelen lenne ennek az írásnak minden sora, ha nem magammal kezdeném. Azzal például, hogy éveken át szinte kizárólag a kormányzat korrupciós ügyeit tűztem tollhegyre, attól a meggyőződéstől vezérelve, hogy az újságíró feladata az éppen fennálló hatalom bírálata. Ugyanakkor nem vettem észre, hogy az ellenzéki térfélen uralkodó széthúzás ugyanúgy zülleszti és rothasztja az országot, mint a mértéktelen korrupció és a lopkodás. Emellett manipulálható hülyének vagy éppen erkölcsi apátiába süllyedtnek tituláltam a kormánypárt támogatóit. Miközben a valóság az, hogy a fideszesek egy jó része éppenséggel nem a migránsőrület miatt, hanem annak ellenére szavazott a kormánypártra, és Rogánról és Mészárosról is éppúgy megvan a véleménye, mint egy ellenzékinek.

Viszont azt látták, hogy ott legalább van egy csapat.

Tovább...


A cikk eredetije: Kell egy csapat


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges