A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Kásler: Nincs olyan rossz állapotban az oktatás és az egészségügy, mint amilyen kritikát kap

via Népszava Online

2018. június 14. 10:15 | 0 hozzászólás

Kásler véleménye az egészségügyről és az oktatásról: "távolról sincsenek olyan rossz állapotban, mint amilyen szintű és súlyú kritikákat kapnak."

A kormányközeli lap csütörtöki számában megjelent nagyinterjú szerint Kásler úgy látja, egyértelműen az egészségügyben kell a leggyorsabb intézkedéseket eszközölni, és nem azért, mert erről a területről érkezett, hanem mert ez a tény. "A probléma összetett, bonyolult, és évtizedek óta nem sikerült megoldani" – jelentette ki Kásler Miklós.

Beszélt arról is, hogy nem volt akkora a váltás a tárcánál, mint amiről az ellenzéki sajtó ír. Szerinte csupán annyi történt, hogy az új feladatokhoz, új szemlélethez a legalkalmasabb embereket állították csatasorba, de ez nem minősíti az elmúlt ciklusokban itt dolgozók teljesítményét.

Az egészségüggyel kapcsolatban azt mondta, ahhoz, hogy az ágazat a különböző szakterületein előrelépjen, elkerülhetetlen a szerkezeti átalakítás. "Ha megvan a struktúra, pontos tevékenységhez lehet rendelni a forrásokat" – mondta.

Tovább...


A cikk eredetije: Kásler: Nincs olyan rossz állapotban az oktatás és az egészségügy, mint amilyen kritikát kap


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges