Szerkesztők ajánlják Valamiért valamit
A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Karácsonyi misén kampányolt egy fideszes képviselő

via Hír24

2013. december 26. 11:06 | 3 hozzászólás

A Jászblog ír arról, hogy a jászdózsai templomban a karácsonyi misén osztogatták Pócs János ajándékát: egy kulcskarikán lógó világító Máriát, a képviselő aláírásával.

Pócs János fideszes országgyűlési képviselőjelölt még a karácsonyi ünnepet is politikai célokra használja fel - írja a Jászblog, mégpedig azért mert, egy olvasójuk arról tájékoztatta őket: szenteste a jászdózsai templomban a miséző pap bejelentette, hogy mindenki kap karácsonyi ajándékot, majd a mise végén világító kulcstartót osztogattak a képviselő aláírásával.

A portál hozzáteszi, a levélíró szerint a helyiek közül többen is felháborodtak, hiszen Pócs János az egyházat, a karácsonyi ünnepeket, a szentmisét használta fel kampánycélokra egy kisstílű, a vallásos emberek érzelmeit sértő, a vallást, a hitet és az ünnepeket semmibe vevő akcióval.

A levélíró szerint az ízléstelen kulcstartóval Pócs János megbántotta azokat is, akik csak ilyenkor, évente egyszer járnak el a templomba, és egyszerűen csak nyugodtan, politikamentesen szerették volna eltölteni az ünnepeket.

Megkerestük Pócs Jánost, hogy miért döntött amellett, hogy épp a szentmisét használja fel kampánycélokra, egyelőre nem érkezett válasz a képviselőtől.

Szekeres Imre viszont már reagált az ügyre a Facebookon. Az MSZP politikus azt írta:

 "Ha a büszkeség, hazugság, saját érdekeink keresése kerekedik felül, akkor a sötétség száll le ránk..." – mondta Ferenc pápa a karácsonyi misén Rómában. Nem csak vallásosnak kell látszani, hanem annak is kell lenni.

Szanyi Tibor pedig a Mária figura kapcsán írta azt:

  "Hitler Krisztusnak álcázva?"

A kulcstartóról készült képet ezen a linken nézheti meg.

A trafikos polgármester

Pócs János neve már több kínos ügyben is feltűnt. Ő az a képviselő, aki - állítása szerint véletlenül - a Facebookon alázott meg egy nehéz helyzetben lévő családanyát, továbbá Pócs János az a szerencsés polgármester, aki egyben trafikos is lehet, hiszen felesége is befutott a trafiktenderen.


A cikk eredetije: Karácsonyi misén kampányolt egy fideszes képviselő


Hozzászólások

plalyA képe

plalyA
5 éve

Hol polgármester ez a jó gyerek. Jászdózsán, vagy Jászapátiban?

Csak azért mert ha Jászapátiban akkormit keresett Jászdózsán az éjféli misén és osztogatott valamit. Ha meg Jászdózsán polgármester, akkor a felesége nyerhetett trafiktendert Jászapátin. Ugyan is ez két különálló település, és igaz hogy bizonyos vonatkozásban szomszéd települések, de ez még nem jelent semmit. Jászapáti ha jól tud.om város:

Jászdózsa meg egy kis falu. 

Hol képviselő ez a derék ember akkor? Teljesen zavaros az ügy.

kiris képe

kiris
5 éve

Bizony ennek a Máriának kefebajsza van!

Kataaa képe

Kataaa
5 éve

Nincs ebben semmi meglepő. A győzelem érdekében mindenre képesek,  korábban is tettek hasonlót...