A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Karácsony: Senki ne a hátamon másszon be a parlamentbe!

via Azonnali.hu

2018. január 3. 10:30 | 0 hozzászólás

Olyan Magyarországot szeretne, amiben az ember az első, a hatalom pedig az utolsó. Ehhez egy eszköz áll jelenleg rendelkezésére: a minél szélesebb összefogás. Karácsony Gergely az Azonnali Pártbörze sorozatában bizonytalan szavazónkat győzködte, közben pedig hol dicsérte, hol szurkálgatta az ellenzéki erőket.

Karácsony Gergely a zuglói polgármesteri hivatalban fogadta az Azonnali Pártbörze című sorozatának bizonytalan szavazóját pár nappal karácsony előtt. A jelen állás szerint a Párbeszéd, az MSZP és a Liberálisok közös miniszterelnök-jelöltje a baloldali ellenzék összefogásának szükségességéről győzködte Szilágyi Bencét. A videó legerősebb mondatait külön, szövegesen is kiemeljük.

A párbeszédes politikus szerint csak a szilárd erkölcsi alapokon álló társadalmi együttműködésnek, vagyis az összefogásnak van értelme.

„Ahhoz, hogy valaki az én személyes népszerűségemen keresztül próbál bemászni a parlamentbe – legyen ez akár a saját pártom, akár az Együtt –, ahhoz én nem tartom a hátamat.”

Éppen ezért:

„Semmiképpen nem az MSZP színeiben indulok, hanem egy ellenzéki együttműködés színeit szeretném képviselni a választók előtt.”

Az MSZP-ről:

„Fontos lépés, hogy egy hajdanvolt nagy és erős párt, amely több kormányt és több miniszterelnököt is adott ennek az országnak, képes elfogadni egy nálánál kisebb párt vezetőjét első számú vezetőként.”

A cikk eredetije: Karácsony: Senki ne a hátamon másszon be a parlamentbe!


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges