A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Karácsony Gergely: nyitva a kapu a közös lista felé

via Városi Kurír

2018. január 11. 12:09 | 1 hozzászólás

A demokratikus ellenzéki erőknek közös ajánlatot kellene tennie a választóknak a 2018-as választások előtt, ezért az ajánlások gyűjtéséig minden párt előtt nyitva áll a közös lista felé vezető kapu – jelentette ki Karácsony Gergely a Kossuth rádió csütörtöki, 180 perc című műsorában.

Az MSZP és a Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje azt mondta: a választók, akiknek többsége kormányváltást kíván, a lehető legszélesebb együttműködést szeretnének, és meg kell hallani az emberek szavát.

Hozzátette: ugyan felkészült a miniszterelnöki szerepre, ám ha volna bárki, aki több pártot és több szavazót képes integrálni, nyitott a jelöltség kérdésének megvitatására.

Tovább...


A cikk eredetije: Karácsony Gergely: nyitva a kapu a közös lista felé


Hozzászólások

Szudoczky képe

Szudoczky
1 éve

Az MSzP még mindig csak fél szívvel támogatja a teljes összefogást. Nem tudom, mire játszik, de hogy kigolyózza saját magát is, az majdnem biztos. Csepelen mit művelt Bangóné érdekében!? Még mindig nem fogta fel, hogy nem lehet máshogy nekiindulni a választásnak, csak együttes ellenzéki fellépéssel? Vagy a pártfinanszírozás trükkös megoldásai miatt nem akarja a kezéből kiengedni a milliókat? Hát, ez nagy önzés lenne a részéről! Akkor megérdemelné a sorsot, hogy törpepárttá válik! Nincs köztük egy nagyívű politikus sem, aki hatni tudna a rövidlátó fejekre? Egyenlőre csak a kérdőjelek sokasodnak, nem látszanak a világos válaszok.