A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Karácsony Gergely: megijedt a Fidesz

via Népszava Online

2018. március 8. 12:54 | 0 hozzászólás

Osztogatásba kezdett Orbán Viktor, mert már ő is érzi, hogy a Fidesz legyőzhető – mondja Karácsony. Naná, hogy! Megyünk szavazni!

Egész éves odafigyelésre, nem egy választások előtti ajándékra lenne szüksége a nyugdíjasoknak - értékelte a Népszavának a tegnap bejelentett újabb Erzsébet-utalvány szétosztásának hírét Karácsony Gergely. A kormányfő-jelölt szerint Orbán Viktor továbbra is utalványokkal megvásárolható tömegként kezeli a nyugdíjasokat, annak ellenére, hogy Hódmezővásárhelyen kiderült, nem lehet átverni az időseket. Az MSZP-Párbeszéd országjáráson lévő politikusa azt üzeni a nyugdíjasoknak, hogy április 8. után nem egyszeri, kampányhoz igazított Erzsébet-utalványt fognak kapni, hanem minden évben egységes 13. havi nyugdíjat.

- Az utóbbi két ciklus vezető kormánypártja beszorult, ezért ma éppen rezsicsökkentést jelentett be. Üzenjük neki, hogy ez még kevés - folytatta a helyzetértékelést Karácsony. Eddig 70 ezer forinttal növelték a családok rezsijét, a most bejelentett 12 ezer forint a korábbi rezsiátveréshez képest csekély jóváírás - tette hozzá. - Ne nyerészkedjenek tovább!

Tovább...


A cikk eredetije: Karácsony Gergely: megijedt a Fidesz


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges