Szerkesztők ajánlják Meghalt Baló György
A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Karácsony Gergely: Az MSZP egy csóró párt

via Magyar Nemzet

2018. április 5. 11:49 | 1 hozzászólás

„Jóléti politikára van szükség. A programom messze nem üres ígérgetés. A terhek átrendezésével megteremthetők a szükséges források.”

– A Magyar Nemzetnek adott tavalyi interjújában 20 százalékos támogatottságot remélt összehozni az MSZP–Párbeszéd szövetségnek. A Medián márciusi felmérése szerint a pártválasztóknál 12 százalékon állnak. Nyert önnel az MSZP, vagy sem?
– Tegyük hozzá, hogy a Publicusnál 18, a Republikonnál 17 százalékon vagyunk. Egykori közvélemény-kutatóként biztos vagyok benne, hogy a Fidesz támogatottságát felülmérik, az ellenzékét pedig alul. A kutatók dolga olyan országokban könnyű, ahol az emberek őszintén beszélnek a politikáról, de Magyarország nem ilyen hely. Szerintem a magyar baloldal nyert azzal, hogy van egy valódi víziónk, amit a választóknak ajánlunk. Én azt látom, hogy az MSZP bázisán nagyon szeretnek engem és a mondandómat, és egyre több olyan ember van, aki a szocialistákra talán nem szavazna, de miattam és a programom miatt szívesen adná a voksát az MSZP–Párbeszéd szövetségnek.

Tovább...


A cikk eredetije: Karácsony Gergely: Az MSZP egy csóró párt


Hozzászólások

Szudoczky képe

Szudoczky
11 hónapja

Teljesen egyetértek Karácsony Gergely elképzeléseivel és az MSzP-ről alkotott véleményével. Szerintem az ő hatására jó irányban változott a párt. A korábbi nagy egójukból értelmesen visszavettek, kompromisszum-készebbek lettek. Csupa szimpatikus vonás! Egy dologban nem értek egyet Karácsony Gergellyel. A visszalépésekről folytatott tárgyalásokat az utolsó pillanatig folytatni kell! Az LMP is puhul a tárgyalások folyamán, meg kell kötni a lehető legjobb kompromisszumot!