Szerkesztők ajánlják Valamiért valamit
A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Kamuirodákkal fejték meg Brüsszelt, óránként 400 ezer forintos sebességgel

via 24 HU

2018. július 4. 10:21 | 2 hozzászólás

Elios II.: „Az OLAF a magyar hatóságoknak azt ajánlotta, hogy a kedvezményezettektől kérjenek vissza 28,3 millió eurót, azaz 8,5-8,7 milliárd forintot.” Így lopják el z országot!

Továbbra is Orbán Viktor vejének egykori érdekeltsége, az Elios vezeti a ranglistát, közbeszerzés-taroló ügyletei kapcsán összesen 13 milliárd forint uniós támogatás visszafizettetését javasolta az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF). De nem ez az egyetlen, sokmilliárdos és magyar cégeket érintő ügy. A hivatal 2017-es jelentésében bukkant fel egy kutatás-fejlesztési (K+F) program, amelynek több tucatnyi projektjével kapcsolatban Magyarországon, Lettországban és Szerbiában is vizsgálódtak. Az OLAF a magyar hatóságoknak azt ajánlotta, hogy a kedvezményezettektől kérjenek vissza 28,3 millió eurót, azaz 8,5-8,7 milliárd forintot.

A rövid összefoglalóból csak annyi derült ki, hogy a csalás szereplői alvállalkozói szerződések segítségével mesterségesen feltornázták a költségeket, eltitkolták, hogy a végső beszállító cégek kapcsolatban állnak egymással, valamint kamuirodákat hoztak létre, hogy így szerezzenek uniós támogatást.

Tovább...


A cikk eredetije: Kamuirodákkal fejték meg Brüsszelt, óránként 400 ezer forintos sebességgel


Hozzászólások


adam-ik
9 hónapja

Ezt meg lassan egy éve írta egy kapcsolatos kommentező. Valami "kirschner".

http://kapcsolat.hu/cikkek/rohad-metro-az-egeszsegugy-szijjarto-peter-ol...

" , , , A hungaroring ( is) kiválóan alkalmas arra , hogy megszűnjön benne az adóforintok közpénz jellege. Ezt az eddig regnáló kormányok mind ki is használták kivétel nélkül. A narancsos - szegfűs komcsik csak úgy mint a madaras törpepárt csirkefogói. Tolvajisztánban ez a dolgok természetes rendje. A választók a tolvaj vezetőiket ilyennek szeretik , ezért szavaznak nekik négyévente bizalmat. Az a pár békétlen , bajkereső , összeférhetetlen , izgága . . .  stb. , akiknek nem tetszik a kirakatba kitett folyamatos közpénzlopás az pedig elhagyja az országot. Maradnak a tolvajok és szavazótáboruk. Lopjanak egymástól. Ja és marad még aki képtelen megtanulni bármilyen idegen nyelvet . . . . .  meg a nyugdíjasok.

Ez a kedélyes lopkodás mindaddig folytatódik ameddig lesz mit ellopni. Arra ugyanis kár várni , hogy a magyar választók a belátható időn belül megunják a tolvaj vezetőiket és elzavarják őket. Mint már írtam , ilyennek szeretik  őket. Az igaz , hogy minden tábor csak a SAJÁT tolvaj vezetőit imádja , de azokat teljes odaadással és feltétel nélkül. . . "


adam-ik
9 hónapja

A vezetők lopásával kapcsolatban már egyszer értekeztem egyet. Most nem azért, hogy fényezzem magam, de ide is pont bepasszol :

http://kapcsolat.hu/cikkek/jon-parlamenti-valasztas-12-ezres-extra-bonus...

" . . A fiatal épphogy nem fütyül az egészre, hanem saját jólfelfogott érdekében elmegy abból a korrupt, tolvaj, közpénzherdáló maffia territóriumból. ( majdnem azt írtam, hogy országból ) A gengszterváltás óta eltelt 18 év alatt volt 7 parlamenti választás. A magyar választók minden esetben korrupt, tolvaj, közpénzherdáló társaságokra bízták a territórium vezetését. Nagyon úgy néz ki, hogy ez 2018-ban sem lesz másképp.

Milyen jövő vár egy 18-30 éves fiatalra ott, ahol a lakosság döntő többsége agyilag képtelen felfogni, hogy a korrupció megfojtja az országot, kilátástalanná teszi a fiatalok jövőjét? Szemrebbenés nélkül büszkén szavaznak olyanokra, akik többszörösen bizonyították mekkora tolvajok.

. . . . .

Látom semmiképp nem akarod megérteni amit írtam. Amennyire vissza tudok emlékezni, magyarországon a vezetők mindig lopták a közpénzt-közvagyont. Az orosz megszállás idejében csak az mszmp volt korrupt és lopott, a megszállás után pedig minden párt aki a közpénzek és aközhatalom közelébe került. Kilátás sincs arra, hogy jövőben ez ne így legyen, mert a magyar választók imádják a korrupt közpénztolvajokat. Akárhányszor képesek közpénztolvajokra bízni az ország vezetését. Önként és dalolva. Na ezért megy el az életrevaló fiatalok többsége külföldre és ezért nem jönnek vissza. A magyar választók miatt.

A választókat ugyanis nem lehet leváltani.

Ui.: Te hányszor szavaztál olyanokra akikről tudtad, hogy korruptak és lopják a közpénzt? . . . "

A malomiparban kevésbé járatosak is tisztában vannak vele, hogy műszak közepére a legóvatosabb molnár keze is lisztes lesz.