A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Juhász Péter várhatóan kilép az Együtt-PM-ből

via Népszabadság Online

2014. január 9. 10:41 | 5 hozzászólás

Kétértelmű búcsúüzenetet tett fel a közösségi oldalára Juhász Péter, a Milla elnöke és az Együtt-PM egyik vezetője. Ebből arra lehet következtetni, hogy az új megállapodás miatt a politikus le és kilép a szervezetből.

„Én már döntöttem. Holnap a részleteket is elmondom. Addig alszom egyet, mert ezt tegnap nem sikerült.″ – ezt tette közzé Facebook-oldalán a "millás" Juhász Péter. Azt több forrásunk is megerősítette azóta, hogy az Együtt-PM politikusa – aki Rogán Antal kihívója lenne az MSZP és az Együtt közös jelöltjeként a budapesti belvárosi körzetben – elhagyja a szövetséget, elsősorban azért, mert az általa korábban többször is élesen kritizált Gyurcsány Ferenc is részese lehet, illetve lesz az ellenzéki összefogásnak.

Szigetvári Viktor, a szövetség másik társelnöke az Index megkeresésére úgy nyilatkozott: „Sajnálom. Jó embert ismertem meg benne. És szeretnék máskor is együtt poltizálni vele″.

Az Index ezzel kapcsolatos cikke emlékeztet: Juhász volt az, aki a Milla nevű Facebook-csoportot és civil egyesületet bevitte a mozgalomba. Juhász novemberben még azt mondta a HírTV-nek, hogy „nem lesz olyan helyzet, hogy Gyurcsány Ferenccel közös listán legyünk mi rajta, mert úgy gondoljuk, ez lenne az, ami egybemosná ezeket a pártokat."

Az Együtt-PM várhatóan ma hivatalos közleményben kommentálja az esetet.


A cikk eredetije: Juhász Péter várhatóan kilép az Együtt-PM-ből


Hozzászólások

dmolnar képe

dmolnar
4 éve

Ami az érdekes, az az, hogy Juhász Péter nem mondott ilyet. Kissé kényszeredetten (de hát az meber hozzon áldozatokat) végighallgattam a tegnapi interjút Kálmán Olgánál. Szó nem volt kilépésről, sőt.. A listán nem akar rajta lenni, ami nem ugyanaz.  Szóval megint ott tartunk. Olvasni, tájékozódni, gondolkodni.... Úgy látom, ez sokaknak nehezen megy...

Luca59 képe

Luca59
4 éve

Látom itt a másik blog címét miszerint "Lázár cége nagyot kaszál".

És még mekkorákat fog, mivel a sok birka tálcán kínálja neki(k).

kiris képe

kiris
4 éve

Bár nem vagyok Millás, sőt dk-s sem, de ezennel én is kilépek az Együtt-PM-ből!

lilla- képe

lilla-
4 éve

vitte tán a bázisdemokrácia életszerűtlen ötletét is

Erika1 képe

Erika1
4 éve

Mai  hírek  már  megerősíteni  látják  ,  állítólag  már  ki  is  lépett  .Nagy  űrt  nem  hagy  szerentim  maga  mögött  .