Szerkesztők ajánlják Valamiért valamit
A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Jön Orbán saját lapja

via Hír24

2014. január 6. 10:04 | 5 hozzászólás

Magyar Krónika névvel indul a folyóirat májusban. A lap első szerkesztőségi értekezletét a kormányfő tartja. Orbán Viktor írni is fog.

A Cink egy Kerényi Imre (miniszterelnöki megbízott) és Bencsik Gábor (főszerkesztő, Magyar Demokrata) által írt levélre hivatkozva közli az induló lap fő irányelveit, azt, hogy „hirdessék eszméiket", illetve hogy kövessék a szlogent: „Keresd a jót", illetve: "A Magyar Krónika nem harcol, hanem örömet mond."

A szerzők – ha elfogadják a felkérést - a következők lehetnek: Bayer Zsolt, Csontos János, Kondor Katalin, Kristóf Attila, Kudlik Júlia, Szentmihályi Szabó Péter, Torkos Matild. A Stratégia rovatban olyan szerzők fognak írni a tervek szerint, mint Balog Zoltán, Boros Péter, Deutsch Tamás, Fónagy János, Kövér László, Martonyi János, Matolcsy György, Navracsics Tibor és maga Orbán Viktor.

Magyar Krónika néven egyébként már van egy újság, Montréalban nyomtatják, kéthetente jelenik meg. Az újság nem politikai jellegű. A szerkesztőség célja a kapcsolatteremtés és a közösségi szolgáltatás.

Ezzel szemben a most induló folyóiratot havi tízezer példányban nyomják, és a Cink szerint egy részét ingyen osztják az  állami vezetők, közkönyvtárak, középiskolai könyvtárak, középiskolák igazgatói, határon túli magyar iskolák és magyar intézmények, valamint hazai polgármesterek között.


A cikk eredetije: Jön Orbán saját lapja


Hozzászólások

Kataaa képe

Kataaa
5 éve

Ha nem fizetik, majd osztogatják. Választások előtt  különösen.

OV irni is fog -nahát-és ki a asúgó ? A jelenlegi kormány-közeli lapokat nehzen lehet überölni. Szerintem majd a metrókon osztogatják a Metropol helyett. A metró veszélyes üzem inkább villamosozok.

victorb képe

victorb
5 éve

Aki megveszi.

katiicabogar képe

katiicabogar
5 éve

Vajon ki fizeti?