A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Itt a legdurvább újévi köszöntő! Orbán csomagolhat.

via Pesti Bulvár

2018. január 1. 10:58 | 0 hozzászólás

Az alább olvasható írás olyan erősre sikeredett, hogy csak nagyon félve mertük közé tenni, de benne van minden, amit sokan gondolnak a rendszerről és kedves vezetőjéről.

Tisztelt Miniszterelnök Úr!

Mit is kívánhatnánk Önnek, mi egyszerű halandók, királysága szerény szolgálói akkor, amikor új év köszönt erre a csodálatos országra? Hosszas gondolkodás után arra jutottam, akkor járok el a legkorrektebben, ha egyszerűen tolmácsolom Önnek sokmillió Magyar kívánságát és Önt idézve annyit mondok: Boldog Karácsonyt!

Mint nyilván tudja, a magamfajta zugfirkásznak manapság már nagyon oda kell figyelnie arra, mit mer leírni. Ezért nem írhatom, hogy menjen a picsába, meg hogy adja vissza amit ellopatott Mészárossal és nem írhatom, hogy abban bízom, hogy börtönben végzi, mert ezekért a mondatokért durva büntetés járna. Még szerencse, hogy hagyott nekem néhány dolgot, amit még nem sikerült “államosítania”. Az enyém maradt az agyam és a gondolataim.

Én Uram! Bárcsak leírhatnám, hogy szerintem Ön egy napóleon szindrómás, cezaromán, hatalomfüggő zsarnok, aki már annyira elvesztette a kontrollt, hogy megkérdőjelezhetetlen vezérként viselkedve szarik minden figyelmeztetésre, Európára, a világra, és ránk is, akik néha felhívjuk a figyelmét arra, hogy talán most picit ez sok. Úgy döntöttem pontokba szedem, újévi kívánságaimat Önnek, minden alattvalójának és magamnak. Miket írnék ha lehetne..

Tovább...


A cikk eredetije: Itt a legdurvább újévi köszöntő! Orbán csomagolhat.


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges