Szerkesztők ajánlják Valamiért valamit
A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Így háborodott fel Orbán 2008-ban a paksi titkosításon

via Népszava Online

2015. március 4. 11:33 | 4 hozzászólás

Tegnap az Országgyűlés megszavazta a paksi bővítéssel kapcsolatos információk harminc éves titkosítását. A Youtube-on megtaláltunk egy videót, amiben Orbán Viktor a paksi beruházás titkosításáról beszélt 2008-ban. A miniszterelnök hét évvel ezelőtt a 10 éves titkosítás ötletén is felháborodott.

"Nem lehet az oroszokkal olyan szerződést kötni, amelyet 10 évre titkosítanak. Ezekhez az információkhoz joga van a magyar népnek, de különösen a magyar nép választott képviselőinek" - mondta Orbán Viktor még 2008-ban.

A miniszterelnök akkor még az ellen tiltakozott, hogy titkosítani akarják azokat a döntéseket, melyek nagyban befolyásolják a magyar nép életét. "Ez a mi életünk, nem a kormányunk biznisze. Aki elveszi tőlünk és a választóktól a valóság megismerésének jogát, az valójában puccsot hajt végre a magyar alkotmányos rend és az egész magyar néppel szemben - nyilatkozta hatalomra kerülése előtt Orbán Viktor.

Az Országgyűlés tegnapi döntéséről készített összeállításunkat ide kattintva olvashatja!


A cikk eredetije: Így háborodott fel Orbán 2008-ban a paksi titkosításon


Hozzászólások

Plessatt képe

Plessatt
4 éve

De, igen, barátom!

NewTiborc képe

NewTiborc
4 éve

Ilyen. Ez is jelzi, hogy a sok politikust kritizáló tudornál és a társadalom zöménél nyakon felül nagyon, de nagyon nagy gondok vannak. Csak halkan mondom, netán a trinoni döntnökök jobban ismertek bennünk, mint mi önmagunkat, nem rémes?

Plessatt képe

Plessatt
4 éve

Tudod, kedves Kataaa, Orbánnak nem ez az egyetlen felejtése, biztos vagyok abban, hogy már azt is elfelejtette, hogy honnan jött. De,   milyen ország ez, ha ilyen embert már harmadszor megválasztanak az ország élére!

Kataaa képe

Kataaa
4 éve

És most  mit tettek? Rövid az emlékezője a kormányfőnek... Joga van a magyar népnek tudni, hogy  mire készül a regnáló kormány. Joga  van a népnek elzavarni a  kormányt! Hát mire várunk még? Az utolsó gatyánkat is lehúzzak? Kérem, én  erkölcsös vagyok... Nem szeretnék pucéran szaladgálni, de meg  se szeretnék fagyni... Még ilyen köpönyegforgató, korrupt kormánya nem volt az országnak....