A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Huppa.hu: A NER édesanyái

via Huppa

2018. március 21. 12:21 | 0 hozzászólás

„Májusig még van idő ellopni.”

Még messze van anyák napja, de úgy érezzük, itt az ideje megemlékezni az édesanyákról. Legalábbis azokról, akiknek édes gyermeke a Fidesz derékhadát alkotja.

Azt már unásig ismételte minden lap, hogy Kósa Lajos anyukája hogy szállt be derékig a bizniszbe. Az már mai hír, hogy lakókkal együtt adott el Miskolc vagyonkezelő cége egy önkormányzati tulajdonú ingatlant az egyik fideszes önkormányzati képviselő, Nánási-Kocsis Norbert anyukájának. A városatya vállalkozását ugyanis a 82 éves édesanyja nevére írták. Így aztán most a kormánypárti politikus édesanyja levelez a lakókkal, akiknek menniük kellene a házból, mert lebontják, a cég azonban megfizethetetlen árú lakásokat kínál nekik, mert amíg az önkormányzatnak 14 ezer forintot fizettek havonta, a cég 50–70 ezer forintért kínált nekik piaci albérletet.

Ez persze egy másik történet, nem ezért vagyunk itt.

Csak belegondoltunk ebbe az egészbe. Van ez a magyar mondás, mely szerint még az anyját is eladná… Hát, sosem gondoltuk volna, hogy ez ország-világ szeme láttára meg is történik.

Azt igazán nem tudjuk, hogy az idős asszonyok mennyit tudnak/értenek ebből az egészből, Kósa anyuka nyilatkozatai azt sejtetik, nem is olyan keveset.

Tovább...


A cikk eredetije: Huppa.hu: A NER édesanyái


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges