A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Holnap lesz az Orbán-kormány fekete napja? – Minden jel szerint igen!

via Balramagyar.hu

2018. június 25. 09:46 | 1 hozzászólás

Ma szavaz az Európai Parlament Állampolgári Jogi, Bel-és Igazságügyi Bizottsága (LIBE) arról a jelentésről, amely Magyarország jogállamiságának helyzetét, leegyszerűsítve az Orbán-kormány bűneit vizsgálta.

Ez aljas, gerinctelen hazugság. Orbán Viktor és bűntársai hosszú ideje pajzsként tartják maguk előtt a teljes magyar nemzetet, holott ők azok, akik előre megfontolt szándékból és aljas indokból rendszeresen megsértik az európai törvényeket és értékeket. Pusztán akkor hivatkoznak európai jogra és együttműködésre, amikor nekik tetszik. Így lesz például a Velencei Bizottságból is hol hivatkozott európai szervezet, hol megvetendő, mocskos „sorosista” akciócsoport.

Mielőtt bárki narancsvakságban szenvedve ismét nemzetárulást kiáltana, legyen világos: a Sargentini-jelentés az európai előírásoknak és eljárásjognak megfelelően készül, az EP szakbizottságai adtak hozzá különvéleményt, az Orbán-kormány és a Fidesz képviselői pedig minden fórumon megkapták és megkapják a lehetőséget, hogy saját álláspontjukat megvédjék. Arról kizárólag a kormánypártok tehetnek, hogy „sorosozáson” és „brüsszelezésen” túl eddig nem voltak érdemi érveik.

Tovább...


A cikk eredetije: Holnap lesz az Orbán-kormány fekete napja? – Minden jel szerint igen!


Hozzászólások

ZSADIzene képe

ZSADIzene
7 hónapja

Ó, ó, ó!
Tündérkaszinó!
Akire a kilenc esik,
Az lesz a fogóóóóóóó!:(((

Ugyan már!
Orbán nem csinálhatná azt, amit akar, HA NEM HAGYNÁK NEKI!
De - sajnos! - HAGYJÁK!

DEJA VU ÉRZÉSEIM VANNAK! :(((  

/Elég bosszantó ez a közöny! Közel 3 hónapja van itt ez z írás, és SENKI nem tett rá észrevételt, pedig nem ártott volna, sőt!/