Szerkesztők ajánlják Valamiért valamit
A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Hogyan ne váljunk fajgyűlölővé, mint Orbán Viktor?

via Nyugat.hu

2018. február 10. 16:30 | 4 hozzászólás

Tippek, trükkök, praktikák, lifehackek!

Magyarország miniszterelnökének püffeszkedése, tuskósodása, kvázi oligarchásodása, antidemokratizálódása jelenség már egy ideje, de azzal talán a legvérnarancsosabban forgó szemű fideszes sem számolt volna még pár éve, hogy a későbbi Orbán Viktorból egyszer csak a korai Vona Gábor lesz. Amikor a kormány plakátokon emleget ázsiaiakat meg feketéket, mint nemkívánatos embertípusokat, a főnök meg arról beszél, hogy a sokszínűség nem egy erény, legfeljebb csak egy állapot, akkor nem nehéz nevén nevezni, hogy mi ez.

Tovább...


A cikk eredetije: Hogyan ne váljunk fajgyűlölővé, mint Orbán Viktor?


Hozzászólások

csejoska képe

csejoska
1 éve

Nem gondolod, hogy nagyon leegszerűsited a kérdést? és rossz a következtetésed ? Mi magyarok  talán specifikus faj volnánk? A fityfenét !!! A közmédián átjövő  -és "népvéleménynek" kikiáltott-  felfogás  nem más, mint a beteg elméjű me  akarátának és kényszerképzetének visszatükröződése !!

 

plalyA képe

plalyA
1 éve

Nos, én igazándiból nem is nézem a "magyar csatornákat" 

 

katicabogar képe

katicabogar
1 éve

Attól függ melyik csatorna híradóiban :)


Degesz
1 éve

Ezzel nagyon egyet tudok érteni. A "konzervatív" kormányzás bezárta az országot. Nem tudom, feltűnt-e Nektek, hogy a híradókban alig van külföldi hír. Pedig nagy ám ez a földgolyó, történnek rajta dolgok. Érdekesek is. Nemcsak háború van meg Trump. Csak mi valahogy nagyon el vagyunk foglalva magunkkal, nem nézzük, mi történik máshol.