A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Hírességek támogatói kiáltványa Karácsony Gergely mellett

via Népszava Online

2017. december 20. 12:42 | 0 hozzászólás

Mások mellett Dr. Bálint György kertészmérnök, Kaltenbach Jenő volt ombudsman, Hajós András zenész, Kéri László politológus és Wittinghoff Tamás polgármester látta el kézjegyével azt a kiáltványt, ami szorgalmazza: legyen Karácsony Gergely az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje!

Kormányváltást, együttműködést, megújulást! Legyen Karácsony Gergely az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje!

Aki felelősséget érez Magyarország sorsáért, most nem maradhat néma. Ki kell mondanunk: a huszonnegyedik órában vagyunk. Sorsdöntő, hogy 2018-ban képesek leszünk-e új irányt szabni a jövőnknek. Hazánknak kormányváltásra van szüksége!

Az emberek többsége változást akar, de az ellenzéki pártok négy hónappal a választás előtt még nem tudják felmutatni a kormányváltás receptjét. Hisszük, hogy van esély az ellenzék győzelmére, ha képesek lesznek egy egyszerű, érthető helyzetet létrehozni. Ezért azt mondjuk, hogy meg kell teremteni a demokratikus pártok és az állampolgárok minél szélesebb körű, szoros együttműködését. Most félre kell tenni az egyéni- és pártérdekeket, hogy végre megvalósulhasson a közérdek: a kormányváltás. Eljött az együttműködés és a közös cselekvés ideje!

Úgy látjuk, a demokratikus pártok nagy többsége képes és kész a közös munkára, de hiányzik a megállapodás és hiányzik egy közösen támogatott, hiteles vezető. Olyan ember, aki nemcsak tehetséges és tisztességes, de van mögötte politikai tudás, tapasztalat és teljesítmény, és aki képes tető alá hozni a megállapodást az ellenzéki pártok között.

Karácsony Gergely ilyen ember. A Parlamentben és Zugló polgármestereként egyaránt bizonyította, hogy képes egy újfajta politizálásra. Egy olyan politizálásra, amely az embereket szolgálja, mentes a korrupciótól és nem árokásásban gondolkodik, hanem méltányos együttműködésben. Nem véletlen, hogy Karácsony Gergely hosszú ideje az ellenzék legnépszerűbb politikusa.

Tovább...


A cikk eredetije: Hírességek támogatói kiáltványa Karácsony Gergely mellett


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges