A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Hétmilliós prémium a vezéreknek

via hír3

2012. december 7. 11:44 | 2 hozzászólás

Az idén is jól dolgoztak a budapesti közműcégek vezetői, munkájukat sokmilliós prémiummal hálálja meg a fővárosi önkormányzat.

Vitézy Dávid és Szarvas Ferenc vághatja zsebre a legtöbbet idei munkájáért.

A legtöbbet Vitézy Dávid, a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) vezérigazgatója és a nemrégiben a MÁV éléről a Budapesti Városüzemeltetési Központ (BVK) élére igazolt Szarvas Ferenc vághatja zsebre, hiszen szerződésük szerint évi 19 milliós bérük 40 százaléka, azaz 7,68 millió forint illeti meg őket. Ám egyelőre várniuk kell, idei sikereiket ugyanis akkor jutalmazzák majd, ha fővárosi önkormányzat elfogadja a társaság éves beszámolóját. Engedélyezték, hogy felvegye 6,9 milliós prémiumának 30 százalékos, azaz 2 millió forintos előlegét a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. vezére, Klug Lajos, aki nyár óta a FőKeFe vezére. Vele együtt ugyancsak az idén örvendezhet ugyanekkora előlegnek Fekete Csaba, a Főtáv első embere.

Tovább...


A cikk eredetije: Hétmilliós prémium a vezéreknek


Hozzászólások

Kataaa képe

Kataaa
6 éve

Bár gusztustalannak tartom, ennyiért én is  piszkálnám az orrom!

katiicabogar képe

katiicabogar
6 éve

Vajon azok az emberek akiknek még mindig a Fidesz a favorit, az ilyen híreket, hogy élik meg? Természetesnek találják? Vagy ezért is a szocik a hibásak a szemükben?