A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Hatvanmillióért tanítják meg a vezetés művészetére Matolcsy György jegybankjának a munkatársait

via 168 óra

2018. augusztus 15. 16:12 | 0 hozzászólás

Különösen tetszik az "Inspirációs szeminárium". Vajon hogyan lehet inspirálódni a Nemzeti Banknál?

Csaknem kétszáz MNB-alkalmazott vehet részt négy tanfolyamon.

Több mint 60 millió forintba fog kerülni a Magyar Nemzeti Bank (MNB) Menedzserképző Programja, amelynek keretében különféle vezetői képességeket sajátíthatnak el a Matolcsy György vezette intézmény munkatársai – tudta meg a 168 Óra.

Fotó: MTI/Róka László
A szerdán megjelent Közbeszerzési Értesítő szerint a 2018-2019 során megvalósítandó program négy, rendkívül egzotikus elnevezésű részre oszlik majd, amelyek azonban csak csak homályosan utalnak a képzések konkrét tartalmára

Az Integrált vezetőképző program során - amelyért 33,6 millió forintot számlázhat majd a Grow Szervezetfejlesztési Tanácsadó Zrt .- 160 fő részére tartanak kiscsoportos tréningeket öt napon keresztül.

A Vezetői kompetenciák paletta és vezetés művészete elnevezésű képzést 180 főre méretezték, de a „tervezett csoportmennyiségtől maximum 30 százalék erejéig lefelé eltérhet” a programot közösen kivitelező Develor Tanácsadó Zrt. és Budapest Institute of Banking Zrt. Mindezért 24,7 millió forintot számlázhatnak majd Matolcsyéknak.

A képzés egyik szakaszában a Közbeszerzési Értesítő szerint "diagnosztikus eszköz eredményére építő vezetői készségfejlesztő tréningeket" tartanak majd az érdeklődőknek. Ezen felül a Vezetés Művészete tréningek keretében "felhatalmazó vezetés, illetve coaching-típusú vezetői stílus elsajátítására" kerül majd sor.

A tudásra szomjazó jegybanki menedzsereket Nagycsoportos vezetői tréningek is várják majd, amelyekért a Develor és a Budapest Institute of Banking potom 1,2 millió forintot kért el. Ezek során 30-40 fő részére 2 alkalommal egyenként 1-2 napos képzést tartanak majd "a vezetői munka teljes vagy közel teljes spektrumára vonatkozóan".

Tovább...


A cikk eredetije: Hatvanmillióért tanítják meg a vezetés művészetére Matolcsy György jegybankjának a munkatársait


Írd meg a véleményed!

A hozzászóláshoz regisztráció és belépés szükséges