A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Harangozó Tamás az ATV Egyenes Beszéd műsorában...

via ATV

2016. augusztus 31. 10:38 | 8 hozzászólás

Reméli, hogy olyan antikorrupciós törvényjavaslatot tudnak letenni az asztalra, olyat, amelyben még a Fidesz számára is lesznek elfogadható részek, mondta Harangozó Tamás az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.


A cikk eredetije: Harangozó Tamás az ATV Egyenes Beszéd műsorában...


Hozzászólások

Milyen legitimációt? Magam részéről illegitimnek tartom az orbán kormányt!

A véleményemet tartom: valamit magára adó pártnak már nincs helye  régen ebben a parlamentben!

dmolnar képe

dmolnar
2 éve

Hogy mit tehettek volna, én nem tudom. A lehetőségek tárháza elég tág volt, de nem éltek egyikkel sem, kivéve, hogy nyomogatták buzgón a "nem" gombot, kivéve mikor azt is eltévesztették. Ja! Bocsánat. Tényleg csináltak mást is. Szidták egymást erősen.. (Meg Orbánoztak is, ha már így alakult)....

Én biztos nem megyek el szavazni, mert a kérdés is értelmetlen... A végeredmény sem számít, akkor minek adjam a nevem hozzá?

lilla- képe

lilla-
2 éve

Ezerszer leírtam már! 

Nem vonulhattak ki, mert 

akkor nem képviselnék a rájuk szavazókat

Nem jutnának kommunikációs lehetőséghez

nem jutnának pénzhez, hogy valamiféle működés lehetősége megmaradjék

Mindegy volt, hogy ott vannak vagy nem , mert Orbán 2/3-a az alkotmányt alaptörvénnyé változtathatta, ahogy a mostanit is 2/3 meg tudná  megváltoztatni .

Az utolsó bejegyzésed viszont pontos: tényleg nem érdekes ki szavazza meg a hülyeséget, mind viseli a következményét. Ezért most ne adj Orbánnak félidőben újabb legitimációt.  

Ne hederíts a kérdésére!

Egyet tehettek volna már régen ki kellett volna vonulniuk a parlamentből! Aszisztáltak  az Alkotmány eltörlésénél, a Magyar Köztársaság megszüntetésénél, sorolhatnám!

A zsidó törvényeket is a magyar parlament hozta meg. Utolag nem nagyon nézik, hogy milyen volt a parlament összetétele, kiszavazott igennel vagy nemmel!

 

lilla- képe

lilla-
2 éve

Tök mindegy mit csinálnának 

akkor is ugyanez lenne a szöveg! Légy ott október 1-2-án a rendezvényeken, és a többi is elindul a nyomán. 

Valakinek el kéne kezdeni! (élőlánc a prlamentnél, Európa Nap!)

és ne menj el szavazni!

többet most nem tehetsz!

Plessatt képe

Plessatt
2 éve

Tudod, nekem meg az jutott eszembe--nem alaptalanul--, hogy ezek aszoc. vezetők beszélnek az esetleges kormányváltásról, amikor 1,5 évvel a választások előtt még ilyen nevetséges, valószínű, hogy el nem fogadott, az embereket már nem is érdeklő törvényalkotással foglalkoznak, amikor semmiféle konkrét, az embereket gondolkozásra serkentő programmal nem tudnak kijönni, és ezek akarnak nyerni!

Továbbra is állítom, hogy csak a mostani pozicióikat akarják átmenteni, hogy a megélhetésük biztosítva legyen, mert ez a tétlenség is bizonyítja, hogy eszük ágában nincs azon dolgozni, hogy itt kormányváltás legyen! Csupán az Orbánozással, a FIDESz egyes intézkedéseinek bírálatával, egyetetlenegy plusz szavazót már nem tudnak nyerni. Ahhoz ez mind kevés, kedves barátaim!

dmolnar képe

dmolnar
2 éve

Körülbelül ott tartanak. És azon merengenek, hogy ha majd nem lesz ilyen törvény (mert nem lesz), akkor a nép, az istenadta nép, nagyon megharagszik, és méltó haragjában a szocialistákra fog szavazni. 

Ettől függetlenül valamit mégi csak kell csinálniuk, már ha egyebet nem is nagyon tudnak. A semminél azért ez is több...

Hol éltek kedves szocialisták? Ez olyan mint a macskámmal olyan szabályt hozni, hogy nem fogunk többet egeret! Én be tudom tartani de a macska?