A Kapcsolat.hu megújul.
Legyen ön is tagja egy jó közösségnek!

Hajrá Magyarország! Hajrá Dolgos magyarok!

via Kolozsváros.com

2018. november 25. 14:09 | 3 hozzászólás

„A 36 hónapos munkaidőkeret ugyanis azt jelenti, hogy a munkaadók tetszés szerinti gyakoriságban kötelezhetnék túlmunkára a dolgozókat, és ráérnének azt csupán háromévente elszámolni.”

Dolgosjózsi azzal nincs tisztában, hogy akkor ő most szegény szabad vagy szabad szegény, csak azt tudja, minálunk nincs idegen gyarmatosító, mi a saját, jól kialakított, összkomfortos gyarmatunkban élünk. Egy Orbán nevű fickó vonta uralma alá az országot. Hivatalosan rabszolgaság már nincs a világon, az megszűnt még 2007-ben, utolsóként Mauritániában. Ezt sem hiszi el Dolgosjózsi, mert olvasta valahol, hogy körülbelül negyvenmillióan élnek még kiszolgáltatottan, emberi jogaikat vesztve, állati sorban. Mivel nekünk Magyarország az első, ragaszkodunk a szép hagyományokhoz, ezért újra bevezetik a rabszolgaságot, csak most úgy hívják, hogy modern kori.

Dolgosjózsi úgy látta, hogy eljött az ő ideje is, mert megengedi a kormány, hogy évente akár négyszáz órát is túlmunkázzon, így segítenek a szorgalmas embereknek – emeli is kalapját Dolgosjózsi a munkaundortól szenvedőknek, a lebzselőknek, külön csókoltatja Kósa Lali urat, az ügyeletes jó hírt hozó fideszest. Dolgosjózsi dolgozni akar, muszáj, mert előbb meg kell keresnie Lali úr anyukája sertéstelepének a mindennapi moslékot; pótolnia kell szegény Viktor bankszámláját, az mégsem lehet, hogy egy miniszterelnök lassan éhen döglik, majd előbb ő, a Dolgosjózsi. Meg azért is, mert ideje lenne már átlépni az ötmilliós bérhatárt az állami vezetőknek, izgul, hátha akkor pontos, tiszta lesz a vonat, amivel naponta utazik. Tiborcznak is kellene egy kis adomány a Dolgosjózsiktól, elvégre már kettő gyereket nevel, az asszony nem keres túl sokat a saját lábán, divat nagysasszonyként a 2 milliárd forintos tűsarkú cipellőre hajt. Szarban van most a Vajna bácsi, be kell segíteni a melósoknak, hogy szép és okos Timikéjének legyen egy Ferrari 250 GTO autója, már 70 millió dollárért meg lehetne venni.

Úristenem, sopánkodik Dolgosjózsi, mi lesz Mészárossal, ő kimarad a sorból. Nem baj, megáll ő az Orbán csukáján. Azért van bajban Dolgosjózsi, mert neki egy olyan agyas főnöke van, mi lesz, ha csak háromévente számol el vele, fizeti a túlmunkát. Ó, nem kell rinyálni, a rabszolgák még akkor sem kaptak egy rohadt garast sem. A 36 hónapos munkaidőkeret ugyanis azt jelenti, hogy a munkaadók tetszés szerinti gyakoriságban kötelezhetnék túlmunkára a dolgozókat, és ráérnének azt csupán háromévente elszámolni. Születik törvény erre a korszerű magyar rabszolgaságra. A törvényt a melósnak be kell tartani. Azt nem gondolja Dolgosjózsi, hogy ettől csökken a munkaerőhiány. Vannak előrelátó munkatársai, akik elmenekültek már a rabság elől, rossz hazafiként, árulóként nem akarnak több stadiont építeni se itthon, se a határon túl, se a fészkes fenében. A focistáinkat sem akarják kistafírungozni, és az Orbán rokonoknak, haveroknak sem akarnak új és újabb palotát építeni.

Tovább...


A cikk eredetije: Hajrá Magyarország! Hajrá Dolgos magyarok!


Hozzászólások

ZSADIzene képe

ZSADIzene
4 hónapja

Igen...
Aztán "gyenge kezdés" után /Antall-kormány/ erősen visszaestünk, mert szarból nem lehet várat építeni!
Nagy húzás volt Horntól, hogy Bokrost tette pénzügyérnek, mert őt olyan JÓL lehetett utálni!:(((
Hálátlan feladat volt az övé!!!
De Ő valahogy mégis helyre pofozta a gazdaságot. Aztán jöhetett a sima modorú Békesy...

Ami utána jött, az meg egy nagy svindli volt, de sajnos nem okult belőle a jónép, mert aztán meg Gyurcsányt kellett utálni, amiért jól lealázta a tv vitában a Döbröginket! Fél is még tőle most is, mint ördög a tömjénfüsttől!;o)
De az ügyes PC hekkerek megtették (és megteszik) a magukét, hogy constantálják magukat vagy 30 évre  ezek az állampolgár nyomorító volt ifjoncok!:(((

Jósolok:
Úgy kiűrül ez az ország rövid időn belül, mint a 150 éves török elnyomás alatt!:(((
Csak mocsár lesz, meg kacagány...
 

 

katicabogar képe

katicabogar
4 hónapja

Pedig micsoda lelkesedés volt anno... :)

ZSADIzene képe

ZSADIzene
4 hónapja

Anyám!
MI nem ilyen lovat akartunk!!!:(((
1989.